onsdag 1. august 2012

Ettermiddagsfeeling

Noen ganger får jeg den der gode ettermiddagsfølelsen. Når middagen er spist, kjøkkenet er ryddet og man setter seg ned og slapper av med en liten kaffekopp. Det er en følelse jeg husker fra barndommen. Det var ro i huset. Noen tok seg en liten høneblund på sofaen, andre slappet av med en bok eller noe. En liten pause før man igjen gikk igang med ting som måtte gjøres.

I dag ble det sen middag her i huset, men det er lenge siden jeg har kjent den gode ettermiddagsfølelsen slik jeg gjør det i dag. Da koser jeg meg og nyter roen. Som barn brukte jeg gjerne den tiden til å skrive brev. Nå er papiret byttet ut med en mac og "brevet" leses av mange, men følelsen er den samme. Nostalgi :)

Det er en ting til som får fram nostalgiske følelser i meg. Kom over en rosebusk i går med aldeles nydelige roser. Den dufter helt fantastisk, samtidig som den er en fryd for øyet. Den var ikke snill da jeg prøvde å ta noen kvister fra den, full av pigger som den var, men nå står det en vase på stuebordet med skjønne roser og sprer god lukt i hele rommet.


Enkelte ting bare treffer hjertet, og disse rosene gjorde det :) Vet ikke hvorfor, -det finnes jo så mange flotte blomster, men disse gir mening på en eller annen måte. Jeg er sikkert litt rar :)

Jeg hadde et par bilder til jeg ville vise dere, men det går så tregt med opplastningen i dag så jeg drøyer det til en annen gang.

Nå skal jeg ta på meg joggeskoa og komme meg ut i lufta litt. Ønsk meg god tur, da :)1 kommentar:

  1. God tur og takk for nok et varmt innlegg. Takk for at du minnet meg på en følelse jeg ikke har hatt på lenge. Det viktig å bare stoppe opp litt iblant. Ta seg tid til å roe pulsen. Kjenne på roen.

    SvarSlett