lørdag 4. august 2012

Mitt Helgeland

Vi har kjørt noen mil den siste uka. Nærmere bestemt 240 mil..
Det må til hvis jeg skal få komme "hjem" og hilse på kjente og kjære på vakre Helgeland.

Og vakkert er det. Selv om det ble noen regndager, ble vi likevel møtt med en fantastisk vakker stemning på vei ut til Hestmannøy med ferja.


Det er noe "rart" og nært med det stedet man har vokst opp. I alle fall når man har bodd langt vekk i mange år. Selv kommer jeg i alle fall tilbake og ser øya med helt nye øyne. Legger merke til ting jeg aldri tenkte over da jeg bodde der. F. eks hvor frodig det er, og hvor godt det lukter av markblomster og salt sjø.


Jeg hadde gledet meg til å få tatt masse bilder på denne turen, men dessverre var det litt for vått til å farte rundt med kameraet. Men en liten tur til Solvika fikk jeg før været slo seg vrangt. Solvika er fantastisk flott, og så har jeg så mange koselige minner derfra.


Prøver å ta bilder som får fram stemninga jeg føler når jeg er der..... Og nå lengter jeg allerede tilbake :)

 


Jeg koser meg når jeg får pusle på kjøkkenet hos pappa også. Han er selv en mester i å varte opp og vi rekker jo aldri å bli sultne mens vi er der.... Og når jeg får ta på meg det gamle forkleet til mamma og rydde unna etter middagen kjenner jeg bare at jeg TRIVES :)


Susen av kaffekjelen på ovnen og radioen lavt på i bakgrunnen er mer enn nok til å få meg i feriemodus. Da er alt bare GODT!

Jeg er glad jeg vokste opp på den lille øya, og jeg er også glad for at jeg fra tid til annen kan komme tilbake og puste inn øya i dype drag og bære den med meg i hjertet til neste gang jeg kommer dit.1 kommentar: