lørdag 31. desember 2016

Farvel 2016

Å starte dagen med frokost og lunsj i samme måltid, -DET er luksus. En glidende inngang til årets siste dag. Fade in og muligens også fade out. Og så kan man jo ha en liten drøm om å kunne leve litt mer på den måten i året som kommer.

Når man ser tilbake og vurderer året som har vært er det viktig å velge riktig utsiktspunkt. Før jeg i det hele tatt kan våge å klage på noe som helst bør jeg ta en titt på nyhetene og se hvordan andre har det rundt om i verden. 2016 har absolutt bydd på utfordringer, men mine utfordringer er barnemat sammenlignet med mange andres. Jeg har i bunn og grunn lagt et fantastisk år bak meg og det finnes uendelig mye å være takknemlig for.
Minner fra 2016
Hjertet på kjøkkenveggen minner meg om Guds godhet og Hans omsorg for oss. Les her så skjønner du hva jeg mener. Midt i hverdagens mas og kjas har jeg i Guds kjærlighet et hvilested og en kilde til liv og overflod. Der finnes det et tyngdepunkt som alltid får meg tilbake i balanse når jeg i perioder kan rote meg bort i stress og uro. Når jeg vender tilbake dit lurer jeg alltid på hvorfor jeg i all verden rotet meg bort fra det stedet. Å sitte ned i stillhet innfor Gud å la Han ta hånd om mitt indre menneske, - det er den beste terapi.

Dette er det året jeg har blogget absolutt minst siden jeg startet for mange år siden. Likevel er det dette året jeg har fått mest respons på de innleggene jeg har hatt. Og det er ikke bare min gode venninne Svanhild som etterlyser mer aktivitet på bloggen :) Jeg synes det er utrolig hyggelig når folk stopper meg på gata eller i butikken for å fortelle meg at det og det innlegget hadde gitt dem så mye. Samtidig blir det litt uvirkelig, for når jeg sitter her og skriver er det bare meg og Macen. Jeg ser ikke alle dere som titter innom og faktisk bruker av deres tid for å lese alle tankene som jeg slipper ut. Jeg får nesten et lite sjokk når det går opp for meg at ukjente mennesker får del i mine tanker..... Innimellom lurer jeg på om jeg er for personlig, om jeg deler ting fra livet mitt med altfor mange mennesker. Jeg åpner på en måte en dør til livet mitt som hvem som helst kan gå inn gjennom. Men samtidig opplever jeg at det er nettopp det som treffer folk.
Vel, jeg kommer til å fortsette å blogge. I enkelte perioder har jeg masse å skrive om, i andre perioder er det litt tørke på skrivefronten og det sitter litt langt inne å sette seg ned. Men kvitt meg blir dere ikke!

Nyttårsaften skal feires hjemme i fred og ro sammen med gode venner. Jeg har faktisk alt under kontroll. Maten er stort sett ferdig, nå skal jeg bare gi huset en bitte liten runde med støvklut og litt grønnsåpe, og dekke bordet, så er jeg klar for å ta imot våre nydelige gjester.

Kjære dere: TUSEN TAKK for 2016. At dere har fulgt meg, oppmuntret meg og gitt meg mange oppturer. Nå ønsker jeg dere alle en fin og minnerik kveld, og et riktig godt NYTT ÅR 2017.

Bibbiklem

2 kommentarer:

  1. Velsigna og godt nytt år til deg og alle du har kjær. Klem

    SvarSlett
  2. Godt nytt år til deg og dine også, Cecilie :)

    SvarSlett