mandag 7. oktober 2013

Moro med gavekort

Det er fantastisk moro å ha en del gavekort man kan gå shoppingamok med. I dag har jeg virkelig slått meg løs og kost meg.

Jeg bestemte meg for at jeg skulle bruke gavekortene jeg har fått på ting jeg virkelig ønsker meg, og som jeg garantert ikke hadde kommet til å bruke lønninga mi til: Gode uteklær. Det har alltid blitt underprioritert hos meg, men nå når jeg beveger meg såpass mye ute i skog og mark som jeg gjør, synes jeg det er en god investering.

Skal si jeg har lært mange nye ord de siste dagene: Skalljakke, softshelljakke, membrand, så og så mange millimeter vannsøyle osv osv. Du store min, det er en ukjent verden for meg, men jeg har tilpasset meg rimelig fort :-) Heldigvis er det hyggelige folk i disse butikkene, som gidder å ta seg bryet med å forklare en totalt uvitende dame hva alle disse uttrykkene betyr.

Og nå er jeg lykkelig eier av ny turbukse, som jeg kan krabbe rundt og fotografere i uten å bli våt, og turjakke (jeg falt for Stormberg), div fleecegensere, vanter og et fantastisk par sko som vil holde meg tørr på beina under alle forhold. Det er jo bare så bra!

Og enda har jeg mer til overs.......

2 kommentarer:

 1. Ja gavekort er flotte greier. I tillegg til å få gaven,
  har en og gleden av å shoppe.
  Og gode uteklær må en ha når en er mye ute.
  Ha en herlig dag :)

  SvarSlett
 2. Det er kjempe greit med gavekort, veldig kjekt å få "penger" som ikkje kan brukes til regninger, da kan en shoppe med god samvittighet ;) Så masse fint du fikk da, det får du nok mye glede av. Og så er det jo kjekt å lære nye ord og utrykk også hehe. Ønsker deg mange nye fine turer, i de gode klærne ;)

  SvarSlett