tirsdag 9. april 2013

Den rare bloggen

Nei, det er ikke meg, men buksa ligner.... :)
Det er utrolig hvordan en skinnbukse kan få opp humøret.... Når jeg er i det der "vet-ikke-hva-jeg-skal-ha-på-meg-humøret", blir ofte en skinnbukse redningen. Merkelig......

I dag har jeg gått og tenkt litt på hva slags inntrykk de av dere som ikke kjenner meg, får av meg her på bloggen. For egentlig er det jo en litt merkelig blogg jeg har. Jeg skriver om alt mulig fra dype, alvorlige temaer til fjollete innlegg uten mening. Den ene dagen du titter innom kan du nærmest få en teologisk utlegning, andre dager kan du merke dybden i mitt gudsliv, for så igjen å oppdage at jeg kan skrive masse tull og tøys.

Men vet du hva, det er akkurat sånn jeg er. Jeg har meninger, dybde og humor, i skjønn forening. Jeg har livserfaring som jeg gjerne deler med meg av, men ønsker på ingen måte å være belærende. Når du kommer inn her er det mitt liv du møter, på godt og vondt. Kanskje irriterer jeg deg den ene dagen og oppmuntrer deg den andre dagen, alt etter hvor vi er i livet i forhold til hverandre. Kanskje har jeg meninger du synes er helt på jordet, og det er helt greit. Da har sikkert du noen meninger jeg synes er helt på jordet også.....hehe.

Humor er en viktig del av livet mitt, og derfor skriver jeg noen fjolleinnlegg innimellom for å få utløp for den biten. Siden det å skrive i seg selv er en så morsom greie for meg, lar jeg det bare stå til noen ganger, og håper i mitt stille sinn at folk ikke tror jeg er helt på utsiden av det som regnes som normalt......eller kanskje jeg er det.. :)

Og bare for å forberede deg: i morgen skriver jeg om et ekkelt, slimete stoff som ingen egentlig liker å snakke så mye om! Tror jeg. Skal bruke natta på å tenke over det :) Du er advart!

Klem fra Bibbi
7 kommentarer:

 1. Jeg "kjenner" deg bare fra bloggen og kun de siste par måneder.
  Jeg synes du er hærli og ærlig!
  Og vi er da alle mye godt, rart og mindre bra i skjønn og uskjønn forening, så hvorfor ikke vise det fram?

  Velsigna god dag til du!
  ~ Cecilie ~

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk,Cecilie, da er det bare å dure i vei videre :) Godt vi kan være oss selv, ikke sant?

   Slett
  2. Selv om det tidvis er vanskelig nok å være seg selv, er det enda mer krevende og frustrerende å skulle prøve å være en annen ;)

   Slett
 2. Ett slimete, ekkelt innlegg lover godt, for en som legger ut parasittbilder på sin blogg! :) Jeg kaller bloggen min av og til for pludreblogg, litt om litt av hvert.

  SvarSlett
 3. He he, vet du mitt intrykk av deg er at du rommer et stort mangfold, og jeg liker det. ;) Et menneske rommer så mye, og det synes jeg er spennende.

  Ha en spennende dag.
  Klem Eline. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra, da holder du ut med meg en stund til da... ;)

   Slett