tirsdag 10. juli 2012

Surprise

Telefonen ringte. Jeg så det var et svensk nummer og lurte litt på hvem det kunne være, til jeg hørte en kjent stemme i andre enden: "Hej du, det är Joel här."

Joel og Ina. Venner fra langt tilbake, fra den tiden vi reiste og hadde møter sammen med Bill Stenberg. Venner vi ikke har sett på 16-17 år. Nå kom de på uventet overnattingsbesøk. Så herlig!

Årene var garantert visket vekk. Tid og avstand hadde ikke gjort noe som helst med "forbindelsen", den var på plass fra første øyeblikk. Tenk at det er mulig, at man kan møtes etter så mange år og så er man bare tilbake der man slapp sist.


Vi har så mye til felles, - musikken, troen, interessen for det amerikanske, passion for life (det virkelige livet). En sånn kveld går bare så altfor fort. Man vil helst holde igjen klokka, kvele alle tilløp til gjesping og nekte gjestene å legge seg og sove :)) Vi prøvde, men ett sted går grensa :)

Etter en lang og trivelig frokost dro de videre, men vennskapet er garantert tatt opp igjen, og det blir nok ikke lenge før vi tar en tur til Skåne.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar