fredag 2. mars 2012

Livets gleder

Livet består av gleder og sorger, opp og nedturer. De ting som gjør oss glade er det veldig ok å dvele ved, men alt som trekker ned og gjør oss i dårlig humør bør vi vende ryggen til eller feie ut av tankene våre i en fart. Det er ikke verdt å bruke livet på det negative. Dagene bare går fra oss mens vi ynker oss og klager, eller synes synd på oss selv.

Hva er det som gjør deg glad? Kanskje det er på tide å grave fram gamle interesser som har ligget nedstøvet noen år. Det du aldri har fått tid til (eller tatt deg tid til).

Noen ganger glemmer vi at det er vi selv som former livet vårt. Vi er ikke overgitt til en skjebne som bare fører oss på veier vi ikke har kontroll over. Det er vi selv som fyller dagene våre og som velger om vi skal bruke tid på ting som gir energi eller på ting som tapper oss.

Vet du hva som muntrer opp meg? Å se en sånn en:Må innrømme at jeg alltid har vært svak for sånne smekre sportsbiler. Da vi var i Florida for to år siden, leide vi en sånn, og den er bare helt rå å kjøre.

Ikke sant at det er et vakkert syn?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar