torsdag 18. april 2013

Klar for sommerklær

I fjor på denne tiden hadde jeg forlengst pakket vekk vintertøyet og funnet fram sommertøyet. Det viste seg å være en stor tabbe. Den varme perioden vi hadde i slutten av mars ble avløst av mange, lange, kalde uker.
I år har kista med sommerklær fått lov stå i ro foreløpig, men jeg kjenner at det begynner å krible i meg etter å åpne den. Husker ikke helt hva den inneholder fra år til år. Kjøpte jeg noen sommerklær på salg i fjor høst, tro?


Lengter etter å få sokkene av og stikke bare føtter i sandaler igjen. Og slippe å se skapet fullt av ullstilongser og raggsokker. Vil heller se piratbukser, leggings og sommerbluser når jeg åpner skapdørene......

I fjor på denne tiden stod jeg også klar til å reise på en tre ukers roadtrip til USA. Da visste jeg at uansett hvordan sommeren ble her hjemme, så ville jeg i alle fall få tre uker med sol og varme "over there". DET gjør noe med meg! Det er balsam for kropp og sjel å være i sånt klima.

Har en mistanke om at Gud aldri mente at det skulle bo folk i norden...... Han skapte den for isbjørner, så de kunne boltre seg i fred og ro :-)

Planen er hjemmeferie i år og jeg krysser alt jeg har på at den vil inneholde varme gode dager. Men skulle det slå feil er det jo ikke akkurat verdens undergang. Det er mye annet å glede seg over også, selv om været skulle slå feil.


Det beste i livet er tryggheten over å vite at uansett hvordan dagene er, så er Guds sterke armer der og holder meg oppe, og jeg kan få glede meg over å være et barn av Ham. I alle livets skiftene tider. DET er godt, det!

På denne regnværsdagen sender jeg deg en stor klem og ønsker deg en riktig fin dag. Alle dager er viktige og betydningsfylle, og kanskje du akkurat i dag kan få være med og løfte opp noen som har det litt tungt, og gi noen gode ord til noen som trenger det.  Du og jeg kan bety en forskjell i noens liv i dag, så hold øynene oppe og se deg rundt.

Bibbi

 


1 kommentar:

  1. Hej Birgit!

    Igår hade vi 18 grader og solskinn her i Sörsverige. Det var så herlig å kunne vaere ute litt uten jakke. Idag er det svalere igjen, men varmere vaer er på ingang, sies det. Virker som våren endelig er ankommet - at last!

    Bodil V

    SvarSlett