søndag 2. desember 2012

Velsignet, velsignet, velsignet

Jeg er så velsigna! Ja, jeg er det! Jeg er velsigna med en super jobb og herlige kolleger.

I dag har jeg jobbet sammen med Silje igjen. Silje ja, hun Sonen-Silje, vet du :) Den vakre unge dama som er å se på Sonen tidlig på morrann.

I dag overrasket hun meg så til de grader! Først beordret hun meg ut for å ta pause, og da jeg kom inn igjen hadde hun pakket inn en gave til meg. En aldeles nydelig lykt som jeg har gått og nydt synet av helt siden vi fikk den i butikken. Den er bare SÅ lekker, men jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle "stå imot" og ikke kjøpe den. Blir fort blakk hvis jeg skal kjøpe alt pent vi får inn i butikken :)


Nå står den i stua mi med et nydelig lyslilla lys inni, og jeg skal sende en god tanke til Silje hver gang jeg tenner lyset i den! "En god tanke"? Nei, det holder ikke. Jeg skal be ei bønn i stedet :)

Men ikke nok med det. Akkurat idet hun skal til å gå, setter hun fram en iskaffe til meg! Jeg ELSKER iskaffe! Trengte den styrkedrikken mot slutten av årets mest hektiske arbeidsdag. Kooos!


Ikke sant jeg er velsigna?

Det er gull verdt å ha gode kolleger. De trenger ikke gi meg ting for at jeg skal se på dem som gode kolleger, men i dag ble jeg faktisk rørt til tårer. Får tenke ut en hyggelig "hevn" :)

Men nå skal jeg synke hen i en velfortjent skjønnhetssøvn. Ole Blund er like i nærheten, merker jeg :)

Forresten, sjekk gjerne ut Siljes blogg siljetroy.com

Natta!
2 kommentarer:

  1. Du er vakker du Birgit :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Nei nei nei, det er du som er den vakre av oss. Jeg er bare sjelden :)

      Slett