tirsdag 30. oktober 2012

Flygal

Jeg elsker å fly. Vet ikke hvorfor, men det har alltid fasinert meg. Som lita var jeg veldig opptatt av verdensrommet og alt det rare som befant seg der, og det er vel kanskje noe av det som henger igjen. Det å se noe av verden som man ikke så ofte ser. Jeg blir aldri lei av å titte ut av vinduet i flyet og studere alle «bomullsdottene», det vakre lyset og hva ellers som måtte dukke opp :)

Og det er akkurat det jeg driver med nå. Sitter i et Norwegian-fly på vei fra Bodø til Gardermoen. Holdt på å si at jeg har hengt ut av vinduet helt fra takeoff, men det blir kanskje litt feil formulering..... :) Kameraet brukes flittig, for motivet skifter jo hele tiden.


Er jeg litt gal??? Sikkert!

Jeg vet i alle fall én ting: Jeg har lett for å la meg fasinere, og jeg er i høyeste grad tilstede i livet mitt. Det er alltid noe nytt å oppdage og oppleve, og det finnes masse spennende rundt en hvis man bare holder øynene oppe.

Jeg har en fem timers båttur også bak meg i dag. Kunne ha akket og uffet meg over den lange og slitsomme reisa, men jeg ble helt oppslukt av alle de nydelige fjellene som reiste seg opp av havet, dekket av snø og badet i et fantastisk blått lys i dag formiddag. Det var SÅ majestetisk og storslått, og jeg nøt hvert sekund.


Livsnyter, det er det jeg er!
4 kommentarer:

 1. Er ikke noe i veien med og være livsnyter iallefall , positivere enn det kan en ikke være. stilig med bilder ut av flyet i lufta, selv hadde jeg nok ikke kommet på det tror jeg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Koselig at du stakk innom her Christine. Skal ta meg tid en dag og sjekke ut bildene på bloggen din..... Vi sees :)

   Slett
 2. Full forståelse for at du blir fasinert - jeg hadde planer om å bli astronaut da jeg var litt yngre ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Astronaut?? Godt du ikke ble det :) Jeg ville bli astronom. Vi hadde nok blitt et bra team...hehe

   Slett