torsdag 8. oktober 2015

Høsttid og ferie

Vi skriver oktober og jeg har ikke vært her på en stund. Men nå er jeg her, og vet du hva, -jeg har ferie!! Ferie, -et ord som klinger veldig bra og som gjør kroppen og sjelen veldig godt innimellom. For meg har det i dag betydd en laaang morgen, en sakte start på dagen. Fyr i ovnen, en stor kopp te og dette:


Koser meg veldig med fargelegging for tiden.... Har alltid likt det og har vært veldig aktiv når barnebarna har fargelagt i sine bøker. "Aimée, kan jeg få lov til å fargelegge prinsessa...???" Hehe. Men nå har det jo kommet fargebøker for voksne, så da er det bare å legge i vei. Trenger ikke sniklåne prinsessebøker lenger.

Vi starta ferien med en tur til Hallingskarvet. Deilig å komme vekk noen dager og være sammen med våre venner fra Filadelfia Skiptvet. Det ble mat til ånd, sjel og kropp, godt fellesskap, nye bekjentskaper og en god tur i fjellet. Skulle gjerne utforsket området der litt mer og jeg ser slett ikke bort fra at det kan bli flere turer dit. Vertskapet, Heidi og Geir Korneliussen, er herlige mennesker, og de har gjort hotellet til et godt sted å komme til. Vi trivdes, rett og slett!Høsten er en fin tid. Luften er frisk og samtidig skinner sola fortsatt varmt. Min favorittårstid. Jeg elsker alle fargene i naturen. Det eneste som er irriterende med høsten er elgjakta. De fineste ukene må man helst holde seg unna skogen. Men jeg er glad i elgkjøtt, så jeg skal vel ikke klage.....I dag skal jeg prøve å være litt husmor. Vaske vinduer og rydde vekk sommeren. Er godt å få tid til husmorsysler også, -det gjør hjemmet til et bedre sted å være.

Ha en riktig fin høstdag, men pass deg for elgjakta :-)

4 kommentarer:

 1. Så kjekt du har ferie!
  Godt du har fått kvilt deg og fått påfyll.
  Har kjøpt postkort med motiv for fsrgelegging. Kos deg vidare!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant det er koselig med fargelegging? Så utrolig avslappende :)

   Slett
 2. Ja det er flott på Hallingskarvet.
  Har vært der flere ganger.
  Men ei stund siden nå. Får se om jeg får lurt min
  kjære med meg på en hotelltur igjen snart.
  Høsten på fjeller er jo bare flott, nydelige farger.
  En får utstyre seg med fargerike klær så ser
  vel jegerene forskjell på vilt og menneske får en håpe.
  Har også ei slik fargeleggingsbok. Men vet ikek hvor mye
  jeg komemr til å fargelegge, har dessverre armer som ikke er så glad i
  den slags aktivitet, men er veldig glad i fargelegging. Så litt av og til
  Ha en riktig god høstferie :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Astrid. Om du sliter med å fargelegge så ser det ut til at du har mer enn nok annet å holde på med. Du virker ikke som typen som har fritidsproblemer :) Ha en fortsatt fin høst. Det lysthuset ditt ser helt herlig ut, forresten. Kunne godt tenke meg noe sånt, jeg også :)

   Slett