fredag 19. desember 2014

Så tar man natta til hjelp!

Klokka er to på natta og her sitter jeg.... Får ikke lagt meg før prosjektet mitt på ovnen er ferdig, og det tar jammen sin tid. Du skal straks få vite hva det er!

Vi har hatt en god gammeldags bakekveld i kveld, Maria, dattera mi og jeg. Veldig koselig. Vi har bakt krinalefser, og jeg kan åpent og ærlig innrømme at det er de styggeste krinalefsene jeg noen gang har sett! Men smaken er det ingen ting å utsette på. Vi trøster oss med at ingen blir utlært uten å øve, og siden det er første gang vi har prøvd oss på noe sånt må jeg si meg veldig fornøyd.


Jammen er det koselig å gjøre slikt sammen, selv om det drar ut i de små timer og vi begge skal på jobb i morgen tidlig.....


Maria fikk skikkelig dreisen på stekinga etterhvert. Og så hadde vi moralsk støtte i Stine, som fikk telefon både titt og ofte med spørsmål om hvordan gjør vi ditt og hvordan gjør vi datt :)


Og her er beviset på at det ble lefser til slutt, selv om de ikke akkurat hadde kommet så høyt opp i en skjønnhetskonkurranse.....


Nå ligger de ferdig påsmurt i fryseren og skal glede oss ved kaffebordet i jula. Og hva er det som putrer på ovnen? Gomme selvfølgelig. Hva er vel lefser uten gomme??? Men hadde jeg visst at det skulle ta halve natta hadde jeg nok ventet til i morra med akkurat den.

1 kommentar:

 1. Å ja. gomme må en ha til lefse.
  Håper jeg får det når jeg skal til Jæren i romjula.
  Er jo bare så godt.
  håper dagen gikk bra selv med litt for lite søvn.
  Ha ei velsignet god helg :)

  SvarSlett