torsdag 21. august 2014

Ladyen har satt seg

Sånn, da har jeg satt meg ned. Ja, jeg har faktisk det. Satt meg ned bare for å pludre litt på bloggen mens jeg nyter en aldri så liten STOR kopp te....

Med høsten kommer gleden over inneliv tilbake igjen. Jeg får lyst til å få huset på stell, for det har jeg aldri på sommeren. Det skurer og går. Tar fram støvsugeren og støvkluten innimellom, når det blir for drøyt. Vinduene har ikke blitt vasket på evigheter, men jeg ser fortsatt ut av dem og det fungerer helt fint. Når jeg har jobba så mye som jeg har gjort i sommer ser jeg ikke hensikten med å bruke den lille fritida mi til sånne uvesentlige ting... Men med høsten kommer gleden over slike ting tilbake. Deilig!                              

Har holdt på med oppussing av en liten gang i kjelleren. Fikk plutselig nok av 70-tallstapeten, merkelig nok.... :) Selv om det bare er en liten gang, tar det fryktelig mye tid. I morra er imidlertid alt på plass. Gemalen har mekka ei hylle til meg som jeg har malt i kveld, og i morra skal den opp. Da kan jeg sette punktum.
Det er ikke det eneste oppussingsprosjektet jeg har hatt denne sommeren. Da jeg fikk fem dager alene hjemme, hev jeg meg rundt og tok totaloppussing av Marias gamle soverom. Samtidig jobbet jeg og så var det selvfølgelig bibelskolehelg akkurat den helga og så fikk jeg en guttegjeng på overnattingsbesøk midt oppi kaoset. Det gikk i ett, kan du si.... :) Men jeg er så glad for at jeg har gjort det og koser meg med de nye rommene.

Nå gleder jeg meg også til å få tid til å finne fram kameraet igjen. Det har ligget altfor mye i skapet de siste månedene. Nå er ikke sommeren den beste tiden til fotografering heller. Lyset kan ødelegge mange gode motiver sommerstid, men det har kanskje en del med fotografen å gjøre også.....hehe. Uansett  begynner lyset å bli mere innbydende nå med tanke på foto, og jeg ser fram til en fin høst med mange turer i skog og mark, og fototurer i gryningen (var det svensk, eller???)

Så du skjønner det, at selv om det har vært lite å høre fra meg her i skrivekroken min, så har jeg da hatt mer enn nok å henge fingrene i. Alt til sin tid.

Og nå skal jeg komme meg videre og stryke litt klær før jeg går til sengs. Er vel greit å ha en nystrøket skjorte til jobben i morra også.

God natt, god natt! 

4 kommentarer:

 1. Hei Bibi,,, alltid koselig å hilse på deg her på bloggen, jo jeg kjente meg igjen.. HA EN FIN DAG PÅ JOBB MED NYSTRØKEN SKJORTE... jeg tar den strykefri hettegenseren.. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Solvei. Ja, jeg ser deg gjennom ruta når jeg kjører forbi noen ganger og det første jeg tenker er: OJ, har hun ikke nystrøket skjorte på seg...... :) :-)

   Slett
 2. Det var en travel dame!
  Ønsker deg en fin høst med fred i sjel og sinn og mange gode opplevelser med og uten kamera!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ingar. Så hyggelig at du fortsatt titter innom selv om undertegnede har blitt en svært sløv blogger :) Gode ønsker tilbake til deg :-)

   Slett