torsdag 19. desember 2013

Bare en liten morgenprat

Dagen åpner seg med flotte farger på himmelen, og her sitter jeg med dagens første kaffekopp og spør meg selv hvorfor i all verden jeg sitter med en kopp kaffe i handa uten å ha spist mat først.....Det skjer da aldri! Utenom i dag. Da måtte jeg av en eller annen grunn ha kaffe.
Ok, har ikke tenkt å lage noen granskningsrapport over temaet. Ble bare litt overrasket over meg selv :-)
I alle tilfeller nyter jeg denne rolige morgenen og blir smertelig klar over hvor lite flink jeg har vært til å gi meg selv sånne gode øyeblikk den senere tid. Det finnes elementer i hverdagen som suger fryktelig mye krefter av meg for tiden, og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal håndtere det enda.
Neida, det er absolutt ikke mannen min jeg snakker om :-) Han er bare BEST, og det er ingen fare for ekteskapet. (Følte for å føye til det, for folk har en tendens til å trekke egne slutninger)

Men uansett, midt oppi det hele, har jeg det veldig godt. Det som slett ikke er godt er magemusklene mine i dag. Eller hva enn det er. Herlighet, jeg har vondt i ting jeg ikke visste eksisterte etter at min kjære datter viste meg noen mage- og ryggøvelser i går. Finnes det virkelig muskler innenfor ribbena....??? :-) Hvis det IKKE gjør det, vet jeg jammen ikke hva det er jeg har vondt i. Hun sveipet gjennom det så lekende lett, mens jeg slet nesten livet av meg for å klare en eller to øvelser. Men ok, mulig det gjør noe med motivasjonen min. "Jeg skal jammen vise henne, jeg" liksom :-)

Vel, etter mange ord om alt og ingenting må jeg gå og freshe meg opp litt og komme meg på jobb.
Ha en stålende torsdag der ute i den store verden. Og takk for at du stikker innom og leser disse rare skriveriene mine. Jammen er du god!

2 kommentarer:

 1. Godt å starte dagen rolig.
  Sitte å fundere litt over alt og ingenting, kanskje.
  For et flott innlegg under her. TAKK
  Ha en velsignet god dag :)

  SvarSlett
 2. Hei, hei Bibbi.
  Svinger bare innom en liten tur. En deilig kaffekopp høres kos ut, selv om i mitt tilfelle så hadde det vært te. Men jeg må ha mat først. ;-) Håper at du har det bra og koser deg med adventstiden. Du finner nok ut hvordan du skal håndtere det som trekker energi, når tiden er riktig for det.
  Klem Eline.

  SvarSlett