lørdag 10. august 2013

En morgen med påfyll

For de aller fleste er ferien nå over, men jeg har fortsatt en uke igjen av min. Vår planlagte tur til Nord-Norge ble det ikke noe av. Bilen var mer interessert i å tilbringe tid på verksted enn å ta oss dit vi ville, så vi kapitulerte og fant ut at vi tilbringer ferien hjemme denne gang. Noe som for øvrig er helt greit.

I dag stod jeg opp kl 7, hoppet i joggebuksa, fant fram kameraet og lusket opp til vannet "mitt" i skogen. Det gir gratis påfyll, for å si det sånn.
Det er fantastisk hva man kan treffe på en tidlig morgen i skogen, hvis man bare har øynene med seg.Jeg liker å sitte ved vannet og tenke og be litt. Da er det rolig både på utsiden og innsiden.Det var i alle fall rolig en stund. Helt til en flokk svaner kom og gjorde meg oppmerksom på at det nærmer seg høst. De har forresten holdt det gående hver morgen i det siste. De flyr over jordet nedenfor oss og skriker og skråler. Samler vel flokkene sine for å dra sørover igjen. Lyden er koseligere på våren, synes jeg.....
Jeg er så glad for at jeg bor tett ved skogen. At jeg kan trekke inn den friske luften, høre alle lydene og kjenne luktene av de forskjellige årstidene. Noe inni meg våkner til liv når jeg får tid ute i naturen. Det samme skjer når jeg får være i min himmelske Fars nærhet. Det henger sammen, og jeg innrømmer at jeg er hekta på begge deler. Trenger det for å fungere.Så var jeg egentlig klar for å gå hjem og spise frokost, men det var så mye vakkert som fanget oppmerksomheten min på hjemveien også..... 
Nå skal jeg gi meg :-)

Utenfor har det nettopp regnet noe voldsomt, men nå lysner det igjen og de svarte skyene er borte. Aner at det kan bli en tur på sjøen og fiske makrell.... Er veldig klar for makrell til middag i dag!

3 kommentarer:

 1. Herlige bilder. Og ja, det er alt for tidlig at
  fuglene skal samle seg for å reise sørover nå.
  Er langt fra klar for høsten enda.
  Håper på mange flotte sensommerdag :)
  Kjedelig at dere ikke kom nordover, men ferie
  nærområdet kan være flott det også
  Ønsker deg ei velsignet god helg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg også holder hardt fast i sommeren og nekter å slippe taket. Ikke enda! Takk for hyggelige kommentarer fra deg og stadige besøk innom :)

   Slett
 2. UNDERBARA BILDER HÄRINNE:) din blogg är verkligen jättefin...Har du bloglovin??

  Kolla in min blogg för inredningstips:)

  LOVE Maria at inredningsvis.se - en blogg om inredning

  SvarSlett