fredag 12. juli 2013

Sommermorgenprat

Jeg har rigget meg til i skrivekroken min igjen. En brødskive med sjokoladepålegg og banan er satt til livs og kaffekoppen er halvveis tømt, og jeg har litt tid igjen før jeg må på jobb. Dette er de øyeblikkene jeg nyter. Rolige øyeblikk da jeg kan samle tankene litt og falle til ro før jeg går ordentlig i gang med dagen.

Jeg var litt stor i kjeften på jobben tidligere i vår. Det var snakk om å ansette en sommervikar, men jeg tenkte at siden jeg ikke har så veldig stor stilling kunne jeg benytte anledningen til å få jobbe litt ekstra. Det er helt greit å jobbe mye når regnet øser ned og det blåser kaldt fra nord. Synes ikke det er like moro når himmelen er blå og sola skinner varmt på oss frosne nordmenn. Da angrer jeg litt på min jobbeiver.... :-)

Prøver likevel å få tid til litt ekstra. I går ble jeg med gemalen på spillejobb på andre siden fjorden. Det er som regel veldig hyggelig, det. Det var det også i går, når vi ser bort fra fellesferietrafikk, fergekø og en bil som plutselig fant ut at den var i ferd meg å få et sammenbrudd. Det kaller vi stressfaktorer. Men sommerfeelingen var tilstede likevel, og med kameraet alltid tilgjengelig er det noe å ta seg til med mens man venter.
Måker, sol og saltvann. Ingen ting er mer sommer enn det. Selv i en fergekø.

Min tilmålte kosetid begynner å nærme seg slutten og jeg må begynne å sikte meg inn på å gjøre litt nytte for meg. Lampene venter på meg, og forhåpentligvis noen kunder også.

Ha en flott fredag i solen, du som har sol. Og har du ikke sol, får du prøve å være en selv. Det er alltids noen som kan trenge litt varme og oppmuntring i dag.

Klem fra Bibbi


2 kommentarer:

  1. Fine bildet! Biler med sammenbruddstendenser er ikke godt for stressnivået! Jeg har starta ferien idag, burde kanskej ikke si det til deg... Ha en strålende helg!

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg lever bra med at du har ferie :-) Kos deg!

      Slett