mandag 17. juni 2013

Ladyen tester kjerringråd

Er det flere enn ladyen som reagerer på at reklamen ikke stemmer med virkeligheten når det gjelder f.eks vaskemidler? "Spray på og skyll av" stemmer i hvertfall ikke i hennes hjem..... (håper egentlig at det ikke gjør det i ditt heller...)

Ladyen har blitt rimelig oppgitt over dette den senere tid. Hun irriterer seg også grenseløst over alle pengene hun bruker på dårlige rengjøringsmidler, og hver gang det står "ny og forbedret" utenpå blir også prisen ny og forbedret, til produsentens fordel. Hun har derfor bestemt seg for å teste en del kjerringråd. Kjerringrådene er både billige og miljøvennlige, så hvis de fungerer bedre enn de oppskrytte rengjøringsmidlene, er det jo en ren vinn vinn situasjon.
Og ikke nok med det. Hun har tenkt å ta leserne med i utprøvingen. Dere skal få være med på en del eksperimenter i tiden framover, på flere områder.
Og sitter dere inne med kjerringråd som dere har lyst å dele, er det fritt fram. Kan hende nettopp ditt råd blir med i testen. Vi får se.
Følg med!

Bibbiklem


 

2 kommentarer:

  1. Spennende
    dette blir jeg gjerne med på :)

    SvarSlett
  2. Så flott !! Vaskemidlene virker ikkje heilt som de skal her i huset heller! Ble spesielt skuffet av "cillit bang" !! ;) Så her vil eg følge med !

    SvarSlett