mandag 3. juni 2013

Hagefest

I disse dager, da naturen er i ferd med å åpne seg, er det full fest i hagen min. Det kravler og kryper og surrer, og hadde jeg hatt riktig god hørsel ville jeg nok hørt hvordan de slurper i seg nektar fra nyutsprugne blomster.De kan være litt irriterende innimellom, men de skaper liv og gjør helt sikkert nytte for seg på ett og annet vis.

Blant oss mennesker finnes det også dem som kan være litt irriterende. Det er gjerne de som ikke oppfører seg helt som alle andre, som går utover A4 arket vi aller helst skal holde oss innenfor her til lands.

Hadde en hyggelig prat her om dagen med en mann jeg har stor respekt for. Han sa til meg: "Birgit, drit i hva folk mener om deg. Ikke bry deg om sånt, det er ditt liv, gjør som du synes".
Det var en fantastisk god oppmuntring. Nå er jeg vel kanskje ikke den som bryr meg så mye om hva andre tenker og tror i utgangspunktet, men likevel så gjorde det veldig godt å høre de ordene. Tusen takk til deg, hvis du mot formodning skulle lese dette :-)

Så min lille hilsen til deg i dag, helt i starten av uka, må være: VÅG OG VÆR DEG SELV! Det kan hende du blir et irriterende moment for noen, men du vil garantert bli et frisk pust for andre.

Bibbiklem


4 kommentarer:

 1. Så nydelige bilder og så vakre og kloke ord!! Vi må jammen våge å være den vi er. Det er da vi kan gjøre det vi er ment å skulle gjøre. Og det er da vi blir lykkelige. Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Så sant, så sant. Koselig å ha deg innom, og veldig hyggelig at du tok deg bryet med å legge igjen en hilsen. Setter pris på sånt :)

   Slett
 2. Hei fine du :) Takk for nok et flott innlegg :) Og vet du noe, dette var til stor oppmuntring for meg i disse dager. Jeg er i ferd med å gjøre noe som er viktig for meg - og familien - men som jeg vet kommer til å bli "slaktet" av nokså mange. Men det har jeg tenkt å drite i - for å si det mildt. Men så skal det sies, at når alt kommer til alt, så er det ikke alltid like lett, akkurat det. Lett på papiret - og i hodet, men...ehm...å ikke bry seg sånn i bunn og grunn, er ikke lett...Men jeg har bestemt meg, så det skal jeg klare ;)
  Ønsker deg en flott onsdag. Her bøtter det ned og det er visst lyn og torden i vente. Helt nydelig...og jeg er altså på vei ut i lysløypen...Må jo ut! ;) klem klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare en ting å si til dette: Go for it, girl! :-)

   Slett