mandag 22. april 2013

A new beginning

Helga er over. Allerede. For meg har helga vært fylt med gode møtepunkter med mange forskjellige mennesker, noe som har gitt inspirasjon og oppdrift.

Jeg har også bak meg et halvhjerta forsøk på å få hagen i orden før gresset begynner å spire. Det var helhjerta da jeg begynte, men pågangsmotet avtok mer og mer etter som jeg holdt på.... :-) Er vel sånn det kan være noen ganger. Jeg satser på å få gjort en del denne uka. Det er alltid mer enn det ser ut som, men jeg gidder ikke å være så innmari nøye. Det har vi for stor tomt til!


Har vært innom Zoe på Sellebak på et par møter i helga, og sett og møtt mennesker som jeg blir glad for å se. Skulle så gjerne hatt tid til å hilse på mange flere, som f.eks min ivrige bloggfølger, Irene, men det ble ikke plass til det. Men jeg så deg, Irene, og neste gang håper jeg det blir tid til en liten prat :-)

Ut av rotet i hagen min kommer det nydelige spirer om dagen. Det varmer hjertet å se nytt liv spire fram. Det spirer også fram noe nytt på innsiden, kjenner jeg. En ny forventning, begeistring, takknemlighet.


Vi trenger å lære av naturen. Når nytt liv spirer fram, er det gamle glemt. De nye spirene drar ikke med seg fjorårets råtne blader inn i en ny sesong. Nei, alt er nytt! La det være sånn for deg også. Ikke dra med deg gårsdagens nederlag inn i den nye dagen. Sett en strek og start på nytt. Det er hva jeg gjør i dag. Jeg starter på nytt, rett og slett!

En god klem til deg

2 kommentarer:

  1. Fint skrevet og veldig viktig! Jes 43:18-19 :)
    Sees veldig snart. Klem

    SvarSlett