fredag 1. februar 2013

Kjendiser og rikfolk, -og meg

Jeg har virkelig hatt en interessant natt. Har menget meg med eliten blant norske kjendiser og fått gullkantede tilbud.

Vel, ikke bare det da. Kurt Nilsen stjal nemlig to jeans av meg som han skulle selge på gata for å få dop....hahaha.

Men Petter Stordalen gjorde inntrykk. Han ville ha annonseplass på bloggen min. I tillegg tilbød han meg jobb som blogger i markedsavdelingen hans. 10 helger i året skulle jeg bo gratis på hans hoteller og blogge om oppholdet, og alt dette skulle jeg få 500 000 for i året..... Gjett om jeg var snar til å skrive oppsigelse på min nåværende jobb!!!!

Kan gjerne blogge om dette, jeg....... :)

Det er helt utrolig hva man kan oppleve i søvne. Jeg har perioder da jeg drømmer veldig mye og synes egentlig det er helt alright. Stort sett er det bare koselige ting. Det blir litt som å ha en liten ferie uten å måtte betale for den......

Men nå går jeg i våken tilstand inn i den nye dagen. Får snart besøk av ei stor og ei lita berte, og det er MYE bedre enn å ligge i senga og drømme.

Dagen blir litt hva vi gjør den til. Hvis negative og mismodige tanker presser seg på hos deg, så kast dem ut før de får satt seg fast og gjort dagen sur for deg. Hvis du vil ha et bra liv må du ha kontroll over tankene dine. Negative tanker bringer med seg negative følelser, positive tanker gir deg positive følelser. Så velg og vær "daglig leder" i ditt eget liv.

Ønsker deg en fantastisk flott og velsignet fredag!

Stor klem til deg fra Bibbi


<a href="http://www.blogglisten.no"><img src="http://www.blogglisten.no/connect/b0c830f9dea630d71d8f1f2d4c38693d" alt="Blogglisten" /></a>


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar