fredag 4. november 2011

Venner og kaffe

De som kjenner meg vet at jeg setter veldig stor pris på en god kopp kaffe. Favoritten er cappuccino. Da vi var på Solgården i Spania for noen uker siden fikk jeg verdens beste cappuccino. Marianne, jeg vet ikke hva du gjorde med den, men den var en ener, og det skal mye til å slå den :)

Vi har en nær venn som også setter pris på god kaffe. Han har blitt betatt av kaffemaskinen vår og nyter å komme innom og får en god, sterk espresso innimellom. Da han nylig var en tur sørover i Europa kjøpte han med en hel bærepose med forskjellig kaffe til oss, og det var stor fest da han tok fram posen og viste oss all herligheten han hadde samlet sammen. Dette er bare et lite utdrag, - en del ligger i fryseren.
På en tidligere tur kom han hjem med de koselige koppene dere ser på bildet. Det er skikkelige "vi-drikker-kaffe-sammen-kopper".

Han og kona er utrolig flinke til å finne på små oppmerksomheter som virkelig varmer. Det hverdagslige blir en fest når man merker varmen bak det, og sånne venner er uerstattelige.


Husk å gi en oppmerksomhet til vennene dine innimellom. Fortell dem at du er glad i dem, eller gi dem en god kopp kaffe som varmer.

Ha en riktig god dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar