lørdag 3. mai 2014

Second thoughts

Hei hei. Det er lørdag morgen og jeg er godt i gang med dagens husmorsysler. Siden denslags sysler ikke er så ettertraktet av undertegnede, blir det gjerne til at de hoper seg opp og så må jeg brette opp armene og ta noen skippertak innimellom.....

Har gått og tenkt litt på dette med blogginga mi i det siste. Det er en rar greie egentlig. Jeg sitter her hjemme og skriver om alt og ingenting, og ser det for meg som en slags "prat" med slektninger i Nord-Norge og gamle venner som jeg ikke treffer så ofte , - eller som litt kaffepludder med enkelte venner som jeg vet pleier å lese bloggen min. Men så får jeg disse ahaopplevelsene noen ganger da det går opp for meg at det er mange flere som leser det jeg skriver enn jeg egentlig tenker over. Når en kunde i butikken plutselig sier: "Så fin blogg du har", eller jeg treffer noen i byen som jeg sjeldent ser og de nevner at de følger bloggen min, eller jeg får en hilsen på Facebook fra folk jeg overhodet ikke forventet hadde noen interesse av min blogg, -da begynner jeg å tenke litt. Slikt har skjedd en del ganger i det siste og jeg tenker: "Oj, du vet mye om meg".
Da begynner jeg å gå igjennom i tankene hva jeg egentlig skriver om. Er jeg for personlig? Deler jeg for mye av privatlivet mitt? Burde jeg droppe denne bloggingen? Og hvorfor gjør jeg det egentlig?


Det ene jeg vet er at jeg selv har veldig stor glede av det. Jeg får utløp for tanker og meninger. Har et eget sted hvor jeg kan ytre meg om ting som opptar meg, eller bare småprate litt om hverdagslige ting. Har vel byttet ut de 8-10 ark lange brevene jeg skrev til venninner før i tiden med dette. Jeg har jo alltid skrevet mye, i en eller annen form. Dessuten har jeg sikkert et visst behov for å eksponere meg selv litt :-) Liker å få tilbakemeldinger og jeg synes det er veldig veldig hyggelig når jeg hører at folk gleder seg over bloggen min.

Jeg kommer nok til å fortsette, samtidig som jeg har i bakhodet at lesergruppen er litt større enn broren min, venninna mi og en utvalgt vennegjeng på facebook....

Og akkurat nå merker jeg at å blogge er en flott måte å sortere tanker på...hehe :-)

I alle fall så ønsker jeg deg som leser akkurat nå en strålende flott lørdag. Uansett hvem du er eller hvor du befinner deg så må jeg få lov å minne deg på at du har massevis av muligheter til å gjøre noen andre glad i dag. Bruk dem!

6 kommentarer:

 1. Ja det hadde vært morsomt å visst
  hvem som leser bloggen.
  Er både skremmende og koselig når en får tilbakemeldinger
  fra folk om at de har lese bloggen.
  Syns det er koselig å lese ditt "småpludder"
  Noen ganger skriver du jo om ganske så alvorlige ting også.
  Flott.
  Ønsker deg ei velsignet god uke :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk. Ja, man blir litt nysgjerrig innimellom. Og hvis du lurer så er jeg en av dem som titter innom deg..... :)

   Slett
 2. Hei og god søndag formiddag.
  Jeg følger bloggen din og synes du tar opp veldig mange aktuelle tema.
  Jeg synes du har en fin balansegang i det du skriver. Ikke for privat og personlig, men du lar oss samtidig bli "kjent" med deg på en fin måte.
  Du forteller åpent og ærlig om din tro, et vitnesbyrd som sikkert gagner mange som aldri får et Guds ord ellers. Tror kanskje du har en oppgave her.....
  Det er veldig riktig det du skriver om å "alltid ha i bakhodet at lesergruppen er større enn du aner."
  Koser meg iallfall med bloggen din jeg.....:)))
  Hilsen Lisbeth.

  SvarSlett
 3. Hei Lisbeth. Takk for fine ord og konstruktiv tilbakemelding. Setter pris på det :-) Får bare prøve å balansere videre da :)

  SvarSlett
 4. Rimeleg fersk bloggleser her, men har nokre på favorittlista mi no. Din er den første eg sjekker, så eg kjende eg fekk litt "hetta" hvis du skulle finne på å trappe ned blogginga. Du skriv så masse bra, og det gir meg så mykje å lese her... :) - Torill

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Torill. Det var kjempehyggelig å høre :-) Du vil nok oppdage at det går litt i rykk og napp her hos meg. Enkelte tider skriver jeg ofte og andre tider kan det være litt stille, og det er fordi jeg ikke gidder å skrive bare for å skrive. Gjør det når jeg har lyst og når jeg har noe på hjertet. Velkommen som ny bloggleser!

   Slett