onsdag 14. august 2013

Demoner, finnes de?

Vanligvis er bloggen min et sted der jeg skriver om hverdagsting, -en blanding av skjemt og alvor, og ikke så veldig dyp. Men av og til leser eller hører jeg ting som berører meg på en eller annen måte, og da kommer det gjerne litt mer seriøse ting fra ladyen. Slik som i dag!

Dette var innledningen, nå hopper jeg i det :-)

Vi lever i en tid da Gud er avsatt, djevelen eksisterer ikke og vitenskapen jobber febrilsk med å finne opp diagnoser på ting de ikke kan forklare.

De har en vanskelig oppgave! For når de jobber ut fra teorien om at det ikke finnes noen Gud eller djevel, mens det i realiteten faktisk gjør det, ja, da sier det seg selv at de er på tynn is.

Jeg leste i Dagbladet i går om denne dama som opplever å våkne på natta, stiv av skrekk og ute av stand til å bevege seg eller snakke. Hun merker et trykk på brystet som noen ganger er fulgt av fysiske og/eller seksuelle overfall, og kan ha ut-av-kroppen-opplevelser. Det er alltid under disse opplevelsene et merkbart "nærvær" i rommet.

Dette er vitenskapen nå altså i ferd med å diagnostisere som "søvnparalyse".

Jeg tar på ingen måte lett på andre menneskers uhyggelige opplevelser. Jeg har hatt noen selv, om enn ikke på denne måten. Men jeg tillater meg likevel å komme med en påstand:

La dem hente noen kristne som er fylt med Den Hellige Ånd (sikkert ukjent språk for noen) og som vet hva de driver med. La dem få samtale og be med denne dama, så skal det nok bli slutt på den åndelige aktiviteten som foregår på rommet hennes om natta.

Som åndsfylte kristne har vi makt i Jesu navn til å drive ut onde ånder og det er ikke noe spektakulært med det.
Jeg sier ikke at denne dama er besatt, eller at andre som opplever slike ting er det. Men at det er demoniske krefter som plager mennesker er det ingen tvil om.

Kanskje det var dumt å avsette Gud, likevel....?

Marie Monsen, tidligere Kinamisjonær, sa følgende da hun kom tilbake til Norge etter mange år i Kina: "De menneskene som dere i Norge låser inn på sinnsykehus, slike mennesker befridde vi i Jesu navn i Kina".

4 kommentarer:

 1. AMEN.....!!!!! -OG TAKK OG LOV....!!!!!

  SvarSlett
 2. Ja vi har nok mistet noe av
  Guds velsignelse over landet vårt
  Vi trenger mer enn noen gang å be for land og folk.
  Håper virkelig denne dama får hjelp.
  Ønsker deg en velsignet dag :)

  SvarSlett
 3. "vitenskapen jobber febrilsk med å finne opp diagnoser på ting de ikke kan forklare." Slik oppfatning kommer av uvitenhet.

  Mvh

  Thorbjørn Ustad

  SvarSlett