onsdag 9. januar 2013

Dråper

Det er skikkelig kaldt for tiden. Ikke så mange kuldegrader, men tåkete og guffent, som gjør at det blir huskaldt og får kulda til å gå langt inn i margen på en....

Tok meg en tur i skogen i går med kameraet, men jeg var ganske kjapp til å komme meg hjem igjen. Likevel var det deilig å komme ut en tur og få tatt noen bilder igjen. En iskald, tåkete januarskog har utrolig mye vakkert å by på for den som bruker øynene riktig.

I går ble temaet "Dråper".Det var som om trærne var pyntet med bittesmå glasskuler, og det glitret overalt.

Se på det rare bildet her:


Dråpen ble en lysende kule. Snålt!


Ja, jeg koser meg med sånt. Har sansen for detaljer. Skal avslutte med et fargerikt bilde som rett og slett bare en fra en trestamme


Når jeg klarer å få så fine bilder uten å ha peiling på fotografering, hva ville da et fotokurs ha gjort..... Trodde jeg skulle på gratis fotokurs med Canon i morra, men så viste det seg at jeg hadde ikke kjøpt kameraet i riktig periode for å få det kurset. Nedtur!!! Veldig nedtur!

Men nå skal jeg fyre i peisen og gjøre litt huslige sysler før jeg setter på meg det profesjonelle selgerfjeset og drar på jobb.

Det går mot lysere tider. Det betyr at etterhvert kommer også varmere tider. I mellomtiden får vi prøve å spre litt lys og varme selv. Det finnes alltid noen rundt oss som har bruk for det, ikke sant?

Stor klem fra ho Bibbi


2 kommentarer:

  1. Fine bilder ja. Tar du alt på auto med objektivet som fulgte med kameraet?

    SvarSlett
    Svar
    1. Her har jeg kun brukt auto, ja. Var altfor kaldt til å legge for mye tid i det....Koselig at du liker dem :)

      Slett