onsdag 13. november 2019

Jeg er en outsider


Ja, det er jeg virkelig!

Jeg har ikke lov til å mene det jeg mener fordi mine meninger ligger utenfor rammen av det populistiske og det som i dag er politisk korrekt. Vel, jeg kan nok mene det jeg vil, men bør helst la være å ytre meg eller offentliggjøre det. Og hvis jeg likevel ytrer meg må jeg i alle fall ta på meg en rustning og være klar for angrep.

Da jeg var 12-13 år tok jeg et klart standpunkt i abortsaken. Jeg hadde ikke så mye kunnskap og det var ikke så mange steder å hente informasjon, men langt inni meg kjente jeg bare at det er feil å ta livet av barnet i mammas mage. Dette er et standpunkt jeg med glede har forsvart mange ganger og som jeg kommer til å fortsette å forsvare.

Jeg har også meninger om andre ting. Om klimahysteriet, om prideparader, om den nye familiestrukturen som har kommet de senere år og om det ekstreme presset som en liten prosent av Norges befolkning setter inn for å skape forvirring i små barns følelsesliv ved å gjøre kjønn til et tema allerede i barnehagen. I stedet for å hjelpe de få barna som har problemer rundt dette vil man nå skape forvirring i sinn og følelser hos MANGE barn, og lage problemer der det i utgangspunktet ikke er problemer. Ja, dette mener jeg virkelig noe om, for det gjelder samfunnet vårt, det gjelder de svakeste og mest uskyldige. Kan de ikke bare få være barn, slik barn alltid har vært? Hvorfor skal det presses ideer på dem som ikke finnes der i utgangspunktet?

Keiserens nye klær

Det forundrer meg hvor stor makt enkelte grupperinger får. Og det forundrer meg at det finnes så mange nikkedukker blant norske politikere når det gjelder temaer og saker som er in i tiden. Eventyret om Keiserens nye klær burde vært obligatorisk lesning for våre folkevalgte. Jeg er veldig takknemlig for de få som tør å gå mot strømmen. Jeg heier på dem! Det kreves mot å stå opp mot en del av disse kreftene som de senere år har prøvd å rive ned grunnpilaren i samfunnet vårt.

Jeg kunne sagt alt dette med helt andre ord. De som kjenner meg vet at jeg pleier å kalle en spade for en spade, men av erfaring har jeg pakket det inn. Og selv med denne innpakningen har jeg tatt på meg rustningen. Jeg kan jo ikke bare ti stille.

Bibbiklem


2 kommentarer:

  1. Barn er et mest verdifulle ett menneske kan få her i livet !Dessverre er det så mange som ikke forstår det!!

    SvarSlett