mandag 15. februar 2016

Digital opprydding

PUH!
Nå har jeg satt meg ned med en kaffekopp etter å ha gjort unna en kjempejobb som jeg har gruet meg til i lange tider.
Det aner meg at det ikke bare er jeg som opplever at innboksen flyter over av eposter av ymse slag. En salig blanding av reisetilbud, skjønnhetstips, div turistinformasjonsoppdateringer, nyhetsbrev fra en haug misjonsorganisasjoner, tilbud om å kjøpe viagra (!) og mye annet mer eller mindre interessant. Og innimellom alt dette ligger de ordinære epostene, som jeg gjerne vil ha, men som lett forsvinner i virvaret. Det hjelper heller ikke at jeg har to epostkontoer....!

I dag har jeg slettet opp mot 7000 eposter og meldt meg ut av haugevis av automatiske oppdateringer. Jeg er utrolig svak for reisesider på nettet, men nyhetsoppdateringer fra Estonia Air og sånne ting tror jeg knapt jeg har bruk for. Heller ikke info fra Ferry Building Marketsplace i San Fransisco. Skal neppe tilbake dit igjen med det aller første. Beklageligvis :)

Ryddig, med andre ord!

Jeg har lagd meg et system nå. Mapper er tingen! Jobbrelaterte eposter i jobbmappa. Reiserelatert i reisemappa osv. Må bare være flink når jeg mottar epost at jeg legger dem der de skal være.... Og være flink til ikke å melde meg på nyhetsbrev i hytt og pine...hehe.

Ellers har helga vært strålende. Morsdag er hyggelig. Valentines day blåser jeg en lang mars i. Kan han ikke bare feire dagen sin selv, liksom???
I går fikk jeg et par etterlengtede timer ute ved bålpanna, etter å ha vært på håndballturnering med barnebarnet. Begge deler veldig trivelig.


Søndagsmiddagen bestod av en pizzabit fra Cheries Pizza, på pinne over bålet. Just the way I like it! Litt røksmak gjorde den bare enda bedre :) Fuglene holdt meg med selskap og jeg fikk akkurat den freden og roen jeg trengte. Vet jeg er litt snål, men sånn er det bare. Har alltid hatt behov for sånne små time outs. Helt alene.

Ønsker alle en fin arbeidsuke. Min begynner i morgen siden jeg har fri på mandager, men de fleste av dere er sikkert godt i gang. Keep calm and stay blessed!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar