lørdag 27. juli 2013

Sommerro...hva var det igjen?

Ok, jeg skjønner at det trengs en oppdatering her... Makan til sløv blogger asså!
I går kveld fikk jeg en SMS fra min kjære venninne, Svanhild, som etterlyste nye bilder og oppdateringer på bloggen, og jeg tenkte: "Oj, er det virkelig noen som går og venter på nye innlegg? Så koselig!" Noen ganger glemmer jeg at det finnes mennesker der ute som faktisk setter pris på det jeg skriver og deler. Jeg gjør det jo mest fordi jeg selv synes det er greit å ha et kreativt utløp et sted.

Men nå er jeg her. Det er lørdag og jeg er i ferd med å avrunde en speed-uke. Det har gått i hundre og vel så det. Saker og ting skal byttes ut og nye ting skal anskaffes. Finn.no har vært flittig i bruk, og vi har kjørt land og strand og hit og dit for å se om vi kan finne akkurat det vi er ute etter. Vi har vært på Evangeliesenterets landsstevne på Østerbo, hvor min kjære har spilt hver dag (noen dager flere ganger om dagen). Det har stort sett gått i ett fra kl sju om morran til tolv/halv ett på natta.

Derfor har det ikke vært tid til blogging, og veldig lite tid til fotografering, selv om kameraet stort sett er med på ferden. Men det kommer bedre tider, og de er rett rundt hjørnet. Om ikke lenge skal jeg ha ferie også. Har abstinenser etter barnebarntid, så det skal bli godt å roe dagene litt framover.
Sommer, -skulle ikke det bare være late dager i solen og masse tid til venner og familie...? PANG! Illusjonen brast! :-)
 

Bildene er lånt av Microsoft

3 kommentarer:

 1. Ja det er lite rolige dager i perioder med
  sommerstevner. Men herlige dager er det.
  Ha ei herlig helg :)

  SvarSlett
 2. Er så kjekt med slike tilbakemeldinger fra gode venner og familie.
  Sommeren er stille for de fleste i bloggverden trur jeg. Så får vi heller ta det igjen når hverdagen senker seg og kveldene blir lange igjen
  Ønsker deg og dine en flott uke
  Klem fra Siv

  SvarSlett
 3. He he, ja jeg kjenner til den der. Men i år har jeg faktisk hatt late dager innimellom reiser og hage forvandling. Deilig. Håper at feriens ro snart kan dale ned på dine skuldrer også. Husk å ta en pust i bakken innimellom slagene da. ;)

  Ha en strålende dag. Klem Eline.

  SvarSlett