lørdag 23. januar 2016

Den gode, velsignede lørdagen

Det er lørdag igjen. Jeg har vasket søvnen ut av øynene etter å ha sovet lenge i dag, lagt noen kubber i peisen og fylt opp den aller største tekoppen med varm, duftende og nydelig te. Jeg konstaterer at gradestokken har en vennligere fremtoning i dag og er enig med meg selv om at 4 kalde grader er akkurat passe. Kjenner at et av ønskene for dagen er å fyre opp bålpanna og sette meg i skogkanten med kameraet og varm kakao på termosen, og holde fuglene litt med selskap. For meg er det fullkommen avkobling, noe som er veldig nyttig innimellom.


Denne uka har gått så utrolig fort. Og det har vært en uke med opplevelser som har berørt meg sterkt. Å møte mennesker som gjennomgår sitt livs verste mareritt er jo noe vi jevnlig møter på i vår bransje, men noen ganger blir man selv mer berørt enn andre ganger. Folk sier at vi jobber med døden, og det er forsåvidt sant, men vi jobber også med livet. Livet når det er på sitt mest intense og smertefulle. Det kommer et blogginnlegg om det etterhvert. Jeg jobber med saken. Det er viktig for meg når jeg skal skrive om det at jeg får satt de riktige ordene på hva det handler om, og det tar litt tid. Jeg kan ikke bare brette det ut. Det må håndteres med omtanke og hensyn.

Men nå skal jeg nyte lørdagen. Usminket og med slaskete klær.... :) I alle fall som en start. Senere i dag blir det en tur på møte. Fellesskap med mennesker jeg er glad i. Bønn, lovsang og tilbedelse. Det gir oppdrift, påfyll og glede i hjertet :)

Jeg ønsker deg alt godt for denne dagen. Bestem deg for å oppmuntre noe i dag, -gi av deg selv. Det er ingen ting som gir mer glede på innsiden enn å oppmuntre andre.

2 kommentarer:

  1. Fint å lese hos deg!
    Ha en flott helg, - og ny fin lørdag med "Ole Brom" ;-)

    SvarSlett