lørdag 18. oktober 2014

Ladyen er i det ironiske hjørnet

Okey, i dag har jeg gjort det igjen. Lest moteblogger og interiørblogger. Merker at jeg blir så til de grader motivert til å blogge selv når jeg leser sånne, så kanskje er det slutt på bloggtørken for min del nå......

Jeg er jo selv veldig opptatt av fashion. Særlig på lørdagskvelden når jeg kommer hjem fra jobb og har lagt en lang og krevende uke bak meg. Da finner jeg fram den blekrosa selskapskjolen og matchende sko med høye heler, selvfølgelig. Må jo shine meg opp for maken, som nesten ikke har sett meg hele uken. Så tryller jeg fram en kulinarisk hjemmelagd pizza (hvis man kaller det hjemmelaga når man bruker ferdigbunn og posesaus, da......? ), helt uten å få tomatsaus på kjolen og uten å rote til på kjøkkenet.


Når maken har dratt avgårde på spillejobb ikler jeg meg en rett-opp-og-ned kosebukse i en vakker rødfarge, som fullt og helt matcher den turkise fleecegenseren jeg også elsker å kle meg med. Et perfekt antrekk med tanke på at kvelden skal tilbringes i den dypgrå sjeselongen, med saueskinnsfell og grå/hvitstripete pelsputer.


Med fyr i peisen, italiensk espressokaffe fra vår fantastiske Saeco kaffemaskin, i kaffekopp fra made in China, kan ikke denne kvelden bli annet enn helt fantastisk!

6 kommentarer:

 1. Hehe herlig innlegg dette! ;)
  såg da ut som en god pizza uansett.
  Eg har også hatt litt blogg tørke i det siste,
  veldig trist å lese om svogeren din.
  Livet er rart slik, i møtet med slikt blir enkelte ting uvesentlig.
  Har vert slik hos meg og i det siste,
  lite blogging og generelt lite data tid,
  men her er det grunnet familie forøkelse.
  Men så etterhvert begynner en å savne disse tingene igjen og,
  og livet faller litt på plass igjen.
  Varme tanker til deg og ønsker om en fin helg ;)
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, livet har skiftende tider, og så innretter man seg etter det. Men jeg savner alltid blogginga når jeg har bloggtørke. Det er vel et eller annet vi får utløp for gjennom dette, som vi ikke får utløp for på andre måter. En kreativ åre som har behov for å utfolde seg. Takk for hyggelig kommentar, og gratulerer så masse med familieforøkelse :)

   Slett
 2. Takk for smilet og varm klem til deg

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk. Tar meg en titt innom deg snart, er en stund siden jeg besøkte deg. Ha en fin søndag :)

   Slett