torsdag 29. mai 2014

Fridag og lykke!

Det er så godt å våkne til en fridag. Fryktelig tidlig våknet jeg, og klarte ikke legge meg å sove igjen når jeg hørte den nydelige fuglesangen og så at sola skinte fra en skyfri himmel.
Benyttet de tidlige morgentimer til hjemmespa og etterlengtet egenpleie. Tempoet de siste ukene har vært litt høyt, men nå er hvilepulsen på plass igjen og i dag skal jeg gjøre masse nyttige ting i et rolig tempo.

Det har vært en fin morgen på flere måter. Fikk telefon fra et vennepar av oss som ringte fra hurtigruta på vei fra Bodø til Sandnessjøen. De lurte fælt på hvilken øy jeg egentlig kommer fra og ville så gjerne se den når de var i nærheten. Koselig. Var bare ikke så lett å forklare når jeg ikke visste hvor de egentlig befant seg hen på strekningen. Men en hyggelig nordlenning blandet seg inn i samtalen og forklarte at de hadde ikke kommet så langt enda, men han skulle vise dem.
Kjente jeg fikk en dose av den velkjente hjemlengselen. Den dukker gjerne opp på denne tiden. Helgelandskysten er tvers igjennom vakker på sommerstid, og det endte jo med at jeg klikket meg inn på broderns facebookside for å se på bilder og pleie denne nordlandslengselen litt ekstra :-)

Og så fikk jeg finfint besøk å morgenen. Har hatt et spettmeispar på foringsplassen noen måneder, og i dag dukket de opp med hele familien. Syntes plutselig at Mr. Spettmeis var blitt så liten, helt til jeg oppdaget at det var flere små spettmeiser og en stor....Det var nettopp dette jeg hadde håpet på, at fuglene "mine" skulle ta med seg barna hit og vise dem at her er det mat å få. Nå håper jeg å se noen dompappbarn snart også :-)

Dette var bare et lite gledesdrypp fra ladyen. Livets enkle gleder, -det er de beste gleder. Noen ganger er det på sin plass med store gleder også, men de skal jeg ikke skrive om nå. Får ha det tilgode til en senere anledning.... :-) Bare for å gjøre deg litt nysgjerrig.

Vi snakkes!

1 kommentar:

  1. For et herlig besøk, og en herlig glede ;) Ja de små enkle gledene, er jo de beste, de som faktisk gjør livet verdt å leve ! Men ble jo litt nysgjerring hvilken stor glede du gjemmer på også hehe... ;)
    Ønsker deg fortsatt gode sommer dager, med gode morgenstunder ! ;)
    Klem

    SvarSlett