tirsdag 1. oktober 2013

Dagen min

Sånn, nå begynner hodet mitt å fungere sånn noenlunde normalt igjen. Forrige uke fungerte det nemlig IKKE! Da var harddisken fylt opp av bursdagsforberedelser og jeg hadde så mange tanker i hodet på en gang at alt som ikke gjaldt det temaet skled elegant forbi og kan på ingen måte gjenopprettes i min hukommelse (bare spør mannen min.....)

Hagen min bød på gratis pynt denne gangen
Jeg hadde en 50-årsfeiring jeg kommer til å huske for alltid. Koste meg skikkelig. Hadde satt sammen et show med sanger jeg har hørt på fra jeg var lita og fram til i dag, og bakte det inn i talen min. Sønnen min tok ansvaret som kapellmester og hele familien var involvert i å synge, spille og styre lyd. De var villige til å gå langt utenfor sin komfordsone for å glede kone, mor og svigermor, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er velsignet med en fantastisk familie. I tillegg hadde vi med Ketil Stensvik på trommer og Andreas Pettersen på bass.

Foto: Jonas Groth
Kunne skrevet masse om den festen, men lar det bli med dette. Men mer enn noen gang innser jeg hvor viktig det er å ha slike dager sammen med familie, slekt og venner. Det binder sammen og gir tilhørighet. Å skape festdager i livet er av større betydning enn vi er klar over. Og man trenger ikke å fylle femti for å gjøre det, og man trenger heller ikke ha femti gjester. Det er noe med å bruke de anledningene man har og lage gode minner sammen med de vi er glad i.

4 kommentarer:

 1. Gratulerer og hurra for deg! Det er flott å kunne feire seg sjøl!

  SvarSlett
 2. Gratulerer så masse !!!!
  Høres ut som familie og gjester har fått feire deg på en utrolig flott måte :)
  Feiring er gøy (så lenge det gjelder andre:") trur jeg stikker av til min runde dag )
  Ha en strålende oktober
  Klem fra Siv

  SvarSlett
 3. Dere hadde nok en flott dag sammen.
  Alltid koselig å kunne samle slekt og venner.
  Skulle gjerne sett litt av bordpynten,
  men det er ikke sikkert du rakk å ta bilder av det.
  Ønsker deg ei herlig høstuke :)

  SvarSlett
 4. Så kjekt å høre at det blei en minneverdig dag ! Så høres det jo ut som du og hele familien la sjelen i det, så kjekt at de stiller opp og viser hvor glad de er i deg ;)
  Og eg kjenner meg veldig igjen med det hodet som er litt okkupert, det er klart at det ikkje er plass til noe annet da !! ;)
  Ha ei fortsatt fin fin veke !
  Flere gratulasjons Klemmer fra Klepp

  SvarSlett