tirsdag 24. september 2013

Morgenstund har ett eller annet.......

Jeg elsker den gode morrafølelsen jeg har i dag. Å stå opp tidlig, gjøre unna nødvendig oppussing og sparkling (les:sminke), ha god tid til morgenandakt, og så sette seg ned med en deilig kaffekopp og bare nyte roen før jeg drar på jobb. That´s the way I like it, aha.......


Jeg trenger denne roen nå, for det foregår mye i hodet mitt for tiden. For det første har jeg fått ny arbeidsgiver og har masse nytt å sette meg inn i. Lampebutikken jeg jobbet i ble solgt til Christiania Belysning. De har nå åpnet ny butikk i de samme lokalene som den gamle, og jeg ble med på lasset. Mye nytt å lære, og det skal visstnok være veldig sunt for de små grå :-)

Dessuten skal jeg feire bursdag til lørdagen, og som det krafttakmennesket jeg er blir det til at jeg lever etter "i-siste-liten-prinsippet". Et fryktelig usunt prinsipp, spør du meg! Det hjelper ikke så mye at jeg skal jobbe ekstra mye denne uka heller. Men det pleier å gå bra, selv om stressnivået kan bli litt høyt de siste dagene og jeg gjerne må ta nettene til hjelp.. :-)
Jeg gleder meg så innmari. Det er så trivelig å ha en slik anledning til å samle slekt og venner. Jeg har faktisk aldri slått på stortomma noen gang i forhold til egen bursdag, så jeg har litt å ta igjen! Og for meg har dette med markeringer blitt mye viktigere de siste årene. Jeg har skrevet om det før: å feire livet. Vi må feire mens vi kan. Livet er fullt av utfordringer, derfor er det så viktig å også legge til rette for fest og glede, for seg selv og andre.

Men nå går klokka nesten fra meg her.....*Med kaffekoppen i handa fyker hun ut døra mens hun vinker med den ledige hånden og ønsker alle en riktig god tirsdag*

5 kommentarer:

 1. Gratulerer så masse med 50 år, må sei du holder deg fantastisk godt ! Etter alt eg har lest av deg, virker du som et utrolig varmt, godt, kjærlig og ikkje minst inspirerende menneske, som derfor helt sikkert har noen kjempe gode venner og familie. (Det pleier henge litt sammen, man får jo ofte itlbake hva man gir.... :) Så uansett forberedelser, blir det nok et kjempe fint selskap ;) Men eg skjønner deg godt, eg liker også slike tilstelninger, og liker å styre og organisere. Og hvis du ikkje har feiret deg på så mange år, så er det jammen på tide, håper du får ein kjempe fest ;)
  Så til lykke med dagen og festen, og måtte du bli rikt velsignet for fremtiden ;)
  God bursdagsklem fra ei som alltid blir inspirert av innleggene dine!!

  Og forresten, gratulerer med "ny" jobb. SÅ flott at du fikk fortsette, selv med nye eigere ! Det er sånn det alltid burde være.
  Åshild

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var mange fine ord, Åshild. Takk for dem. Du ser jo bare den siden av meg som jeg selv velger å vise fram, men jeg håper og ønsker virkelig at det inntrykket du har fått kan ha et snev av sannhet i seg...... Klem til deg.

   Slett
 2. Håper du hadde en herlig tirdag.
  Godt å starte dagen med ei stille stund.
  Ønsker deg en velsignet god onsdag :)

  SvarSlett
 3. Kjære fine du! Gratulerer med vel overstått stor dag! Jeg håper den ble fantastisk og at det ikke er så verst å fylle 50? :) Godt med slike dager som du beskriver - med ro og stillhet og tid....før det plutselig er slik at man må kaste seg rundt og ut og så begynner dagen for fullt.
  Jeg håper dagene dine er gode og at du får mange slike morgenener fremover. Ønsker deg en skjønn høstdag :) klem

  SvarSlett