onsdag 21. august 2013

Early bird venninner

Det føltes ikke så godt å stå opp da klokka ringte kl 06.45 i morrest, men da en smågal venninne kom og plukket meg opp kl halv åtte var jeg glad for avtalen vi hadde gjort. 
Tidlig-morgen-tur til Børtevann, med kamera og frokost i sekken.


Det er kos, input, opplading og indre ro i en og samme pakke.
Jeg har virkelig oppdaget styrken i de tidlige morgenturene i naturen. De gir et utbytte som ikke kan hentes ut noe annet sted. Og så vakkert som det er!
Det er godt man har venner med samme interesser som en selv!Det er mye på programmet den nærmeste tiden. Nye ting å gå inn i og gamle ting å slippe tak i. Begge deler er viktige, men prosessene kan være litt skumle noen ganger. Jeg kjenner det er viktig å ha ro på innsiden, og huske på å hente påfyll både på den ene og andre måten.

Høsten er i ferd med å komme over oss for fullt. Håper du har hatt en sommer som du kan se tilbake på med glede, og at du er klar for høstens nye utfordringer. Vi nordmenn bruker gjerne sommeren til å lade batteriene og fylle på det vi kan med sol og varme, før vinteren igjen omfavner oss med kulde og snø. Sånn er det å være nordboer :-) Og det er GODT å være nordboer, ikke sant?

Ha en fortsatt stålende dag, kjære deg!
PS: Titt gjerne innom Bibbi´s Photos også. Oppdatert i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar