lørdag 11. mai 2013

O jul med din glede

Juletre, nisser og Carola som synger julesanger i bakgrunnen.
Litt av en atmosfære å ta ettermiddagskaffen i midt i mai. Men sånn er det når man forviller seg inn i en julebutikk i Gamlebyen i Fredrikstad.


Og det beste av alt var at det faktisk var veldig koselig. Kaffen og vaflene smakte fortreffelig (det smaker alltid best når man blir spandert på....hehe), og selskapet var upåklagelig :-)


Det er riktig så trivelig å få besøk av min romkamerat fra 30 år tilbake. Bodil og jeg delte hybel på bibelskolen i Sarons dal for nøyaktig så mange år siden, og har faktisk ikke møttes etter det. Gjennom facebook fikk vi kontakt igjen, og i går kjørte hun 50 mil for å komme å hilse på oss. Sånt liker vi!

Tiden tilbringes for det meste i the man´s cave hvor det musistiseres (heter det det?) mens alle hjerter gleder seg :-) Men det blir selvfølgelig også tid til skravling og kaffedrikking, som seg hør og bør.

Og nå er det nettopp kaffedrikking som står på programmet. Med en aldri så liten banansplit ved siden av. Aldri feil, det!

Ønsker deg en fortsatt god lørdagskveld med denne skjønne juleelgen, så får du heller bli sur på meg hvis du synes jeg ødelegger maistemninga med å dra fram julegreier :)


Klem fra Bibbi


2 kommentarer:

 1. Julepynt kan en vel kose seg med hele måret.
  Så lenge jeg slipper å ha det fremme i
  egen stue, hehe.
  Så koselig da å ha fått kontakt med ei fra
  så mange år tilbake.
  Ønsker deg en fortsatt herlig helg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, og takk for titten :)

   Slett