tirsdag 14. mai 2013

Når man ser "objektivt" på det.......

Ååååå så glad man kan bli for disse jordiske tingene...hehehe.

Jeg klarer liksom ikke helt å fatte det, men jeg har i dag blitt den lykkelige eier av et nytt objektiv til kameraet mitt. Etter å ha hatt det i eie i noen få timer skjønner jeg allerede at jeg har tatt et skritt inn i en ny verden hva fotografering angår. Det er helt perfekt til mitt bruk!

Snille mannen min, som gav meg 50-årsgave på forskudd. Hva skal man si til sånt? Jeg er overveldet!!

Bildet av objektivet øverst til høyre er tyvlånt av Cannon Norge, og jeg antar de anser dette som god reklame :)

Det føles nesten litt skammelig å legge ut bilde av mitt kjære kamera tatt med iPhone...... Hadde det hatt sjel, hadde det nok blitt grusomt fornærmet :-)

Måtte ta en bitteliten tur ut i den kalde blesten for å prøve litt, og plutselig fant jeg ut hvor skjæra har rede. Har aldri klart å lokalisere det før..... Nei, dette er bare så utrolig moro! (Skal love at det skal komme litt mer interessante bilder enn dette etterhvert....)

Gjett om jeg har mange trivelige stunder foran meg!
Nå bare renner begeistringen og gleden over her hos meg, og det er jo så hyggelig å ha en gjeng med lesere der ute å dele den med.

Det innlegget jeg egentlig hadde tenkt å dele i dag må jeg tygge litt mer på. Glede og alvor går hånd i hånd her hos meg, og du får det i fanget, alt sammen!

Klem fra Bibbi

2 kommentarer: