onsdag 3. april 2013

Hilsen fra en flyplass

Å tilbringe tid på en flyplass synes jeg egentlig ikke er så ille. Jeg har det helt bra her jeg sitter, lettere henslengt og med bena høyt i det jeg vil kalle en godstol på Tromsø lufthavn. Flyet er en halv time forsinket, jeg har fått 2 timer med gratis internettilgang og kan dermed benytte tiden til å blogge litt. Man trenger aldri kjede seg når man er blogger :)

Har hatt to flotte dager her i nord, som ble avsluttet med et koselig gjensyn med ei god, gammel og kjær venninne.

Det er noe helt spesielt med gammelt vennskap. Et ordtak sier at gammelt vennskap ruster ikke, og det er virkelig noe i det. Det går mange år mellom hver gang Britt-Janne og jeg treffes, men årene er borte med en gang vi begynner å prate. Merkelig, men veldig dyrebart. Jeg unner alle å ha noen sånne årgangsvenner. Tusen takk for praten, Britt-Janne, - VELDIG kos at du tok deg tid til det.


Nå skal jeg reise fra kjempesvære snøskavler i Tromsø til vår i Østfold. Og i morgen tidlig ved sjutiden setter jeg meg på et nytt fly som skal ta meg i en helt annen retning. Siste rapport jeg har fått fra det reisemålet er at jeg muligens kan trenge paraply. Og fredag morgen er jeg tilbake på jobb..... 

Kjære dere, ha en riktig fin torsdagskveld videre. Vi snakkes igjen når ladyen har fått unnagjort fartinga si.

Klem fra Bibbi
1 kommentar:

  1. Tusen millioner takk for gode ord Birgit, det betyr så mye mer enn hva du aner :-)

    Skal si her var snø gitt!! wow! litt av et syn for meg som så inderlig lengter til vår...

    Anneklem.

    SvarSlett