søndag 17. mars 2013

Skjønne søndag

Etter noen dagers fravær er jeg back in business. Vet ikke hvordan det er for deg, men i min verden har døgnet bare 24 timer, og noen ganger fylles de opp så man skulle tro at det egentlig har 36 timer. Dumt, men det er ikke alltid jeg får gjort så mye med det.

I dag har jeg brettet opp armene og gjort grillen klar for en laaang og god grillsesong. Den brukes riktignok tidvis på vinteren også, men nå er sesongen sånn offisielt i gang.


Hos oss brukes grillen mye fra tidlig vår til langt utpå høsten, og også litt på vinteren (når gemalen griller biff). Jeg synes det er veldig praktisk å flytte mye av matlaginga ut. Slipper all den stekosen og fettet som blir på kjøkkenet, og så er det jo koselig. Og det smaker godt. Brød stekt på stenplate i grillen er kjempegodt. Pizza også. Jeg har bestemt meg for å prøve ut noen nye ting denne sesongen. Litt søte ting.


Bålpanna har også vært i bruk i dag, og pølser og marsmalows ble fortært med stor apetitt. Skjønne søndag sier jeg bare! Hva skulle vi gjort uten søndagene?

Nå er den straks over forresten, og her sitter jeg fortsatt. Får bare ønske deg en riktig god natt, da. Nå skal ladyen passe på å få skjønnhetssøvnen sin, -den er sårt tiltrengt :)

Nattaklem fra Bibbi


 

1 kommentar: