onsdag 15. august 2012

Tilstandsrapport

God dag alle sammen!

Tenkte å starte dagens innlegg med en liten tilstandsrapport i stikkordform:
Solveggen, kaffe, blå himmel, eddiklukt, penn og papir, megakrampe i leggen og kjempelykkelig :)

Eddiklukt? Ja, jeg kjøpte noe ufarlig ugressmiddel på Felleskjøpet i fjor, men det de glemte å fortelle meg var at det STINKER eddik i minst tre dager etter bruk. I går tømte jeg siste dunken og jeg skal aldri kjøpe det igjen. Takke meg til Roundup eller salt!

Heftig bønn, det......hehe

Penn og papir? Ja, fordi det er ikke mulig å se noe på skjermen på Mac´en utendørs, så dette skrives på gamlemåten og overføres til macen senere. Kan samtidig avsløre at jeg faktisk ELSKER penn og papir. Det har vært min avkobling i alle år og samme hvor teknologisk samfunnet rundt meg blir, kommer jeg alltid til å ha penn og papir i umiddelbar nærhet.

Jeg skjønner allerede at hvis jeg skal skrive alt jeg hadde tenkt i dag kommer dette til å bli LANGT. Får dele det på to dager, slik at dere orker å lese :)

Krampe i leggen? Ja, gjett om! I dag har jeg hatt en kjempebra treningsøkt. Den runden jeg har pleid å ta har plutselig blitt for liten, noe som jo er et godt tegn, så jeg har byttet "jaktmarker". Valgte en rute i dag som tok meg 45 minutter, og som avsluttes med en kjempelang og krevende bakke. Etterpå ble det et kvarter med rockeringen. Gjett om jeg kjenner at jeg har rørt på meg i dag..hehe :) Og jeg tar Ida, min kommende svigerdatters råd til etterretning: Det er bedre med en skikkelig økt på én time tre dager i uka enn en halvtime hver dag.

Lykkelig? Ja, fordi jeg har det så fantastisk godt på alle måter. For noen år siden kunne negative følelser snike seg på og ødeleggen dagene for meg. Nå holder jeg fram et STOPP-skilt med én gang jeg merker antydning til negative følelser, og de forsvinner langt inn i Rokkeskauen uten å få tid til å forårsake skader av noen art.

DET er verdt et aldri så lite halleluja :)  

2 kommentarer:

  1. Må bare si meg kraftig uenig med Ida i forhold til treningen. Vet ikke hva slags treningsutdannelse hun har, men jeg har gjort meg den erfaringen som Personlig Trener at en halvtime hver dag er MYE bedre enn en time tre ganger i uken! Faktisk kan 10 minutter hver dag gjøre susen - så lenge intensiteten er høy. :-)

    Det er forsåvidt et supertegn at den vanlige ruten er for kort og at du nå utvider ruten for å få en lengere økt. :-) Og bakkeløp - det er jo helt konge for å få intensiteten skikkelig i taket. :-) Flott med rockeringen også - trener en del kjærnemuskulatur med den! Skulle jeg gi deg et tips så ville det være å implementere litt styrketrening på slutten av turene dine. Kanskje bytte litt på å trene styrke og å trene med rockeringen. Et kvartér med styrketrening et par ganger i uken vil gjøre stor forskjell. :-)

    Det stråler av innleggene dine! Jeg koser meg med å lese dem. Penn og papir, ja! :-) Jeg er glad i det selv, men jeg kan ikke fordra papirrotet som ofte følger med. Hahaha. Også merker jeg at jeg mangler trening på å skrive for hånd! Blir jo helt sliten i armen!

    SvarSlett
  2. Alanna, jeg er åpen for alt :) Hva gjør jeg for å trene styrketrening? Og hva er det godt for? Jeg er av den typen som må vite HVORFOR hvis jeg skal gidde å gjøre noe ekstra :)) Målsettingen min er ikke å bli supertrent, men å ha en grei kondis, kjenne at kroppen holder seg myk og magen flat..hahaha. Gaper jeg over for mye mister jeg fort motivasjonen.

    SvarSlett