torsdag 5. juli 2012

Friendship never questions you....

........it doesn´t have to ask. It shows in what you say and do, no matter what the task.

Hadde en fantastisk strålende kveld i Sverige i går, på hytta til våre venner, Svanhild og Raymond.
Etter endt arbeidsdag var det å slenge i seg en halvlunken wienerpølse, hoppe i mc-klærne og kjøre halvannen time i vakkert sommervær.
Må innrømme at da Hans-Erik foreslo at vi skulle ta motorsykkelen i stedet for bilen, ble jeg rimelig skeptisk. Titta opp på en nokså mørk himmel og kjente små regndråper mot kinnet, og gav motvillig etter for hans ønske. Så for meg en kald og våt kjøretur, men ble positivt overrasket da været viste seg å bli bedre og bedre jo lenger østover vi kom.

Klemmer og smil og et solbrent fjes møtte oss da vi kom fram, og det gikk ikke lenge før det duftet av nystekte vafler og friskbrygget kaffe. Mmmmm.... sommerkos :)

Smilefjes med Svanhild og Raymonds egen hjemmelagde Smögen i bakgrunnen :)


Når vi er sammen med Svanhild og Raymond blir det alltid en sunn blandig av skøy og latter og dypt alvor.

Vi har hjerter som forstår hverandre etter et langt og prøvet vennskap. Det trengs ikke så mye forklaringer og ekstra ord. Forståelsen oss imellom bare er der og vi går rett inn i felleskapet uten å behøve masse innledende fraser. Skjønner dere hva jeg mener?

Hjemtur i fullmåne. Horisonten er fortsatt flammerød etter solnedgangen. Tåkedis over myra. Jeg tenker at jeg vil fange øyeblikket med kameraet, men slår det fra meg med en gang igjen. Enkelte øyeblikk er bare til for å oppleves, nytes der og da, leves. De er den delen av livet som kommer over oss med uventet glede, griper oss og slipper taket igjen. De skal ikke GJENoppleves, bare oppleves.

Duft av rapsblomster, nyslått gress og norsk sommernatt. Selv en motorsykkeltur i halvmørke kan få fram poesien, rense tankene og skjerpe sansene. Hvis bare man husker på å være tilstede :)


Tusen takk, Svanhild og Raymond, for en kjempekoselig kveld :)

2 kommentarer:

 1. Nydelig skrevet.
  Slike venner er noe alle bør ha, er godt for sjela å få være i lag med mennesker som bare vet.
  Har opplevd det av og til med nye venner og, snakken går av seg selv fra første stund uten alle de frasene en gjerne er gjennom først.
  Håper du har en hærlig torsdag
  Klem fra Siv

  SvarSlett
 2. Takk for at du tittet innom, Siv, og at du tok deg tid til å legge igjen en liten hilsen :)

  SvarSlett