tirsdag 3. juli 2012

Akkurat passe rent

Det finnes så mange glamorøse blogger der ute. Interiørblogger, matblogger og rosablogger. Alle har det så rent og pent rundt seg, hjemmene ser ut som interiørbutikker og kreativiteten er det ingen ting å si på.

Bare ikke hos meg!

Kanskje de andre har tjenere...? Ikke vet jeg.

Jeg har en liste over ting som skulle vært gjort, men for hver gang jeg kan stryke vekk en ting har det kommet to nye på lista. Helt tydelig at jeg ikke passer inn i de vellykkedes forening. Og det er kanskje ikke noe å trakte etter heller?

Til hverdags har vi det akkurat passe rent til at folk GJERNE kan komme og ringe på døra uten å avtale noe først. Og vi har det akkurat såpass ryddig at det rotet som er, klarer vi å dra med oss og slenge inn på soverommet før vi åpner for den som ringte på.

Vi er kjempeglad i å få besøk, og vi bruker heller tid og krefter på å komponere et godt måltid til gjestene enn å sørge for at alle kriker og kroker skal være skinnende rene. Det er da mye koseligere, ikke sant?

Jeg er heller ikke redd for å få mattilsynet på besøk. Tror det skulle gå greit. Vel, kanskje jeg hadde gjort rent kjøleskapet først. Jeg MÅ se å få gjort rent det kjøleskapet :))) Øverst på lista nå!

Vennskap, fellesskap og god mat er ingredienser som er viktige i mitt liv. Så får man gjøre det beste ut av det andre, når man har tid, lyst eller ork.

Oj, nå ble jeg sulten.....




4 kommentarer:

 1. Haha! Synes du har en nydelig filosofi til renslighet. :-) Det er akkurat sånn hos oss også. Jeg setter liksom bare ikke dagene av til rengjøring. Jeg tar mer en ting her og en greie der. Så blir det sånn passe rent. :-D

  SvarSlett
 2. Alanna, det er ikke filosofi, -det er overlevelsesteknikk ;)

  SvarSlett
 3. Åh ikke hør på de interiørbloggene. Jeg blir litt kvalm av det der noen ganger. Ei jeg kjenner klikka på mannen fordi han brukte kjøkkenhånklene til å tørke hendene på på kjøkkenet. Og de som matchet gardinene.. osv??!! Herreminnhatt. Nei takke meg til hjem der man ser at folk lever!!

  SvarSlett
 4. ;) Liker deg, TurboLotte :)

  SvarSlett