tirsdag 2. juli 2013

Hageselskap

Et fantastisk ord som har masse sommer i seg.

Jeg skal gi deg oppskriften på et skikkelig vellykket hageselskap:
 
 
Send ut en morsom invitasjon der du ber alle ta med seg bord, stoler og alt de trenger av mat og drikke.

Still grillen til disposisjon og la folk grille og ordne maten sin selv.

Lag en bøtte med vaffelrøre, sett fram vaffeljern og syltetøy og la folk steke selv.

På denne måten kan man samle masse folk til en hyggelig ettermiddag uten at man selv sliter seg totalt ut på forhånd. Det blir masse trivelig prat rundt grillen og over vaffeljernet, og alle synes det er en veldig allright måte å gjøre det på. 

Vi hadde et sånt selskap på søndag. Jeg hadde invitert familie og slekt, og det ble virkelig vellykket. En fin måte å bevare kontakten mellom søskenbarn og tremenninger på. Jeg hadde gjort en avtale med "han der oppe" om at været måtte bli bra, og han var enig, så regnet kom ikke før siste gjest reiste hjem :-)

Vi har lett for å tenke at "det kan jeg gjøre senere". Det betyr som regel at det aldri blir gjort...! Hvis vi setter oss ned og tenker over hva som er viktig i livet, ender vi gjerne opp med at familie og venner er det viktigste. Da er det lurt å pleie både vennskap og familiebånd, og legge til rette for gode møteplasser. Hagen er en fantastisk fin møteplass... :-)
 
Bibbiklem
 
Dere har sikkert merket at det har vært litt stille her i det siste? Litt lengre mellom innleggene? Det er bare fordi jeg jobber litt mer nå under ferieavviklinga og derfor ikke har fulltså mye tid til overs til å gjøre andre ting jeg har lyst til. Men jeg kommer sterkere tilbake :-)
 
 

2 kommentarer:

 1. Veldig flott initiativ, og en fin måte å gjennomføre et lag på. Synes det kvalifiserte til Kjerringråd nr. 5!

  SvarSlett
 2. Syns du er ganske så aktiv på bloggen.
  Ja det er koselig å samle venner til slike
  grillfester. Vi gjør det gjerne flere ganger i
  året. Den første er i påsken. Så blir det gjerne en eller to i løpet av sommeren.
  Har ikke noe særlig med familie her så derfor blir det vennefest. Har bare svigermor, og hun er selvsagt alltid velkommen når vi samles til fest. Men etter hvert blir vi vel kanskje flere visst guttene skaffer seg familier.
  Ønsker deg gode dager på jobb og hjemme :)

  SvarSlett