søndag 7. juli 2013

Den skjønne søndagen, og ny bloggstart

Søndagsfølelsen er absolutt tilstede. Den gode avslappende følelsen. Null stress. Må ikke avgårde. Selv kattene tar det mer med ro i dag. De smyger seg rundt meg og vil koses med, selv FØR de finner veien til matfatet.


Selv har jeg forflyttet meg fra skrivepulten og ut på trappa. I dag er det nemlig ikke bare søndagsfølelse, men også sommerfølelse. Akkurat nå er livet fantastisk godt!

Dette var innledningen :-) Nå skal jeg skrive det jeg egentlig hadde lyst å fortelle deg i dag.

Jeg har tatt et stort skritt i livet. He he, det hørtes dramatisk ut....Men det er ikke noe verre enn at jeg har opprettet en fotoblogg. Dette har jeg gjort for å bevare "tonen" i denne bloggen, som jeg har hatt lenge. Litt umerkelig har det sneket seg mye "fotogreier" inn her. Det er noe med at det hjertet er fylt av......
Nei, jeg vil at dette skal fortsette å være en blogg hvor jeg "småprater". Deler små og store ting i livet. Tanker og drømmer. Et sted hvor du og jeg tar en prat over kaffekoppen.

Har du lyst å hjelpe meg igang med fotobloggen, må du gjerne det. Jeg gråter ikke av det... Den ser litt stusselig ut akkurat nå i starten. Ingen følgere og ingen kommentarer.

Gå gjerne inn og titt på den her Bibbi´s Photos, legg igjen en kommentar, og er du riktig dristig kan du også følge den ved å trykke følg til høyre for innlegget. Det innebærer egentlig ingen ting for deg, men har en positiv effekt for meg :-) Det kan ta lang tid å bygge opp en blogg, men det hjelper hvis man får en PANGSTART :-)

Da må jeg få ønske deg en herlig, skjønn, velsignet søndag. 

Stor klem fra ho Bibbi

3 kommentarer:

 1. lykke til med fotobloggen.
  Du tar jo mye fine bilder så det blir
  nok veldig bra. L meg til som følger,
  men måtte registrere meg for å kommentere,
  og det "gadd" jeg ikke i dag.
  Har sett det på en blogg før. Får vel prøve det en gang jeg har god tid :)
  Ha en velsignet god dag i sola :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for at du gjorde meg oppmerksom på at man måtte registrere seg for å kommentere. Det er utrolig mange innstillinger som skal på plass for at alt skal bli riktig, og det må gå seg til litt før alt fungerer som det skal. Takk!

  SvarSlett
 3. Så fin blogg du har her - dumpet over den via en annen blogg i en sen nattetime og vil gjerne komme på besøk igjen! Skal også kikke på fotobloggen din, men nå blir det køya. Forresten - du tar nydelige bilder! :-)

  SvarSlett