søndag 28. april 2013

Den finfine ballansen

Morgenstund ved vannet
Søndag. Tidlig morgen. Etter nok ei natt med lite søvn lister jeg meg ut av senga, hopper i treningstøyet og tar sesongens første joggetur. Kroppen har lenge sagt ifra at den trenger aktivitet, men jeg har blitt tung i rompa etter en lat vinter og vært treg med å komme igang. Og som alltid tenker jeg: hvorfor har jeg ventet med dette? :-)

Skogen er fantastisk tidlig på morgenen. Det er et liv uten like i tretoppene. Tar meg tid til å følge med på et spurvpar som har funnet treet de skal bo i. Det oser av kjærlighet rundt dem. Hannen flyr avgårde, og hunnen sitter igjen på "verandaen" sin og nyter utsikten. Harmoni. Jeg kjenner det langt inn i sjela.

Vel hjemme igjen steker jeg resten av vaffelrøra jeg lagde for et par dager siden, lager en god kopp kaffe og nyter en skjønn og langtfra sunn frokost.....Deilig!


Jeg elsker den følelsen jeg har akkurat nå. Kroppen er fornøyd, sjelen er fornøyd og min ånd har også fått en god dose påfyll på morran. Og ikke nok med det. I går kveld fikk jeg en nydelig blomst inn døra, som det gjør godt bare å sitte og se på. Gode venner er skjønt å ha.


Jeg håper du også har en fin søndag. For meg ble det en aha-opplevelse igjen i dag at kropp, sjel og ånd trenger å være i harmoni. Vi er mer enn en kropp, mer enn en sjel, mer enn en ånd. Vi er hele mennesker som trenger å ta vare på hver del av oss selv. Så pass på å gi deg selv påfyll på alle plan.

Ha en velsignet søndag!

Stor Bibbiklem

 

3 kommentarer:

 1. Jeg er ikke morgenfugl, men når jeg leser om joggeturen din, skulle jeg ønske jeg var det! Nå skal jeg skjære litt i foten om to uker, men når det er grodd, satser jeg på fine turer, litt utpå dagen :)

  SvarSlett
 2. Vil bare si at jeg synes det er inspirerende å lese bloggen din:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kosleig å høre. Tusen takk :-)

   Slett