mandag 11. mars 2013

Nytt pågangsmot

Du verden så deilig det var med et par timer i solveggen i går. Det er noe som virkelig gir energi.


På denne tiden av året kan jeg veldig ofte føle meg sliten. Vinteren har virkelig evnen til å tappe krefter av meg. Men når sola begynner å varme, sånn som nå, da vender kreftene og pågangsmotet tilbake igjen.

Det er mange ting i livet som kan tappe oss for krefter, hvis vi ikke er våkne. Oppgaver som har blitt et ork eller en plikt, ting vi må gjøre som vi kjenner null glede i. Det er lurt å stoppe opp en gang iblant og tenke over hva man driver med. Trengs det justeringer? Er det tid for å prioritere bort noe til fordel for noe annet?

Ukene, månedene og årene går fort. Det er dumt å gå seg fast i et spor der man blir tappet for krefter. Det er bedre å finne ut hva som gir ny energi, og så velge det.

Nå skal jeg på jobb og bruke litt energi der. Mandag har aldri vært en dårlig dag for meg, så jeg gleder meg over dagen og ny ukestart. Det håper jeg du også gjør.

Finn noe positivt å fokusere på i dag, og ta blikket vekk fra bekymring og vanskeligheter. Da får du det så mye bedre.

Bibbiklem

2 kommentarer:

 1. Du skriver så fint,og jeg kjenner meg sånn igjen!det er som om vinteren suger kreftene ut av oss,og det er lett å bli sliten. Kanskje er det lurt å stoppe opp og kjenne etter?og så er det lurt å fokusere positivt,som du skriver her.det kommer man langt med. Og det går rett vei,mot våren !det er herlig det. Ønsker deg en nydelig uke videre.mange klemmer

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Spirea. Håper du også kjenner nytt pågangsmot.
   Neste nettopp siste innlegget ditt, og på nytt blir jeg slått av hvor godt du uttrykker deg. Takk for at du er du, og at du deler det du gjør.

   Slett