torsdag 14. mars 2013

Cyberspace kaos

For mange år siden så jeg en film som heter "Number five is alive". Den handlet om en robot, og det er en scene fra filmen som sitter klistret: Number five, som roboten het, trengte påfyll. Han tok en bok, bladde gjennom den på noen sekunder og så var all informasjonen i boka lagret i minnet hans.

Number five. Bildet er lånt av thelmagazine.com

Sånn skulle jeg ønske jeg også hadde det. Spesielt nå når jeg har sittet her og fiklet med å endre epostadresse. Det er da fryktelig så omstendig det er, bare det å bytte epostadresse!!!

Har byttet fra hotmail til gmail, og så er det alle disse innstillingene man skal forstå seg på da. Jeg skjønner jo ikke bæret av hva det er jeg trykker på. Bare satser på at magefølelsen stemmer og at jeg ikke utløser en verdenskatastrofe med trykkinga mi. 

Ramla borti Google+ her for en stund siden og har visst fått oppretta en konto der. Men til dags dato klarer jeg ikke å skjønne poenget med den. Begriper ikke funksjonene og ser ikke sammenhengene. Noen som kan fylle på litt info for meg?

Vel, med denne bloggposten har jeg gjort alle mine lesere oppmerksom på at jeg er langtfra noen datanerd. Jeg finner ut av det meste ved å trykke, men lærer jo ingen ting av det når jeg ikke skjønner sammenhengene.

Men å lage en blogg, DET klarte jeg. Og å opprettholde den, DET klarer jeg også. Så det så!

Da har alle fått med seg at epostadressen for å kontakte meg er endret. Merk dere det, dere som sender eposter til meg (noe jeg forresten setter VELDIG stor pris på).

Bibbi
3 kommentarer:

 1. Jeg slet også litt med gmail i starten, men nå liker jeg den bedre og bedre, spesielt siden jeg har den synkronisert med telefonen min (Android, ikke Apple).

  Man lærer mye av å trykke. :)

  ~Gine~

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det tar alltid til å sette seg inn i nye ting. Er bare å kjøre på og venne seg til det :) Har du ikke Apple, sa du.....?????? Hehe.

   Slett
 2. Hehe. Nei jeg ønsker å kunne bruke tlf med kun en hånd og det går ikke med apple. Jeg liker Apple altså. Forrige tlf min var Iphone og den var jeg fornøyd med. (untatt størrelsen). Da den røk etter 3år ville jeg ha en tlf som passet i min pittelille hånd. :-)
  ~Gine~

  SvarSlett