onsdag 20. februar 2013

Got the feeling

Vårfølelse! Det er noe helt spesielt. Jeg er ganske sikker på at det er et ord jeg kommer til å bruke ofte framover. 

Sola skinner, småfuglene kvitrer, det kribler i kroppen, man får lyst å vaske vinduer (oj da) og henge alt av sengetøy og tepper til lufting. 
Og kaffe i solveggen. Kjenne den første varmen fra solstrålene mot kritthvit vinterhud. Jeg er glad at Vårherre lagde årstidene slik at vi stadig har noe å se fram imot.

Takk til bror og svigerinne for nydelige blomster
Ellers befinner jeg meg litt på "memory lane" om dagen. Har rotet litt på loftet og kom over skatter jeg ikke visste vi hadde. Jeg elsker gamle bøker. GAMLE bøker, altså. Og gjett hva jeg fant:

Gamle utslitte bibler fra så langt tilbake som 1853. Den ene har tilhørt min manns tippoldemor. Kjenner nesten litt ærefrykt når jeg blar i sånne ting...... Og det lønner seg å bla, for helt i slutten av bibelen fant jeg noe riktig morsomt. Fikk meg en god latter.

Mor! Vekk meg 1/2 8. Skal på tur
Var vel en eller annen ungdom som kom sent hjem på natta og var redd for å ikke våkne til turen han skulle være med på neste dag. Og så var bibelen det nærmeste han fant i farta til å skrive beskjed i.....

Skal ta med ett bilde til fra memory lane:


Dette går ikke fullt så langt tilbake, men vekker gode minner fra barna var små. Fant en pose med Playmo og hadde det riktig så koselig sammen med datterdattera mi på nesten fire. Vi hadde ei skattekiste som vi måtte gjemme, men så kom røverne og skulle røve fra oss osv osv.....
Tror jeg må ha gått glipp av ett eller annet vesentlig i min egen barndom, for jeg kan bli helt borte i sånne leker. Gi meg Lego, Playmo eller Barbie, så har du fri fra meg en stund.....hehe. Må bare innrømme at jeg brukte riktig så mye tid ta jeg skulle arrangere dette bildet... Tar det som et bra tegn, jeg. Og så er det kanskje litt moro for barnebarna at jeg går så opp i det.

Nå har jeg hatt noen dyptpløyende innlegg den siste uka, så det var veldig greit å levere noe lett i dag.

Håper dagen din er fin. For mange er det vinterferie nå, og med det flotte været vi har, i alle fall her på Østlandet, skulle det være duket for mange trivelige dager. Nyt dem!

Bibbiklem 



4 kommentarer:

 1. Ganske spesielt med så gamle bøker! Særlig bibler, som man vet at noen har hatt sterke opplevelser med før en!
  Mon tro om han som skulle på tur fikk en aldri så liten straff for å velge å skrive en beskjed i bibelen?;) Maria

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, si det. Men jeg vet om noen andre som aldri har fått straff for å ha brukt min bibel som tegnebok :) Men skrifta virker kjent og jeg tror nok jeg vet hvem som har skrevet beskjeden :)

   Slett
 2. Liker innleggene dine og hjertet bak det å skrive :) Så gøy med gamle bibler!! De er gullverdt. Har et par selv, og de skal ligge fremme til pynt enten Johannes vil eller ei ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. He he, bra du gir beskjed om hvor skapet skal stå først som sist :) <3
   Jeg synes også det er kos å ha dem liggende framme.
   Takk for fine ord. Jeg er stadig innom bloggen din og finner alltid noe matnyttig og inspirende der.Keep on! Klem

   Slett